Aktuelno iz kulture

Akcioni blokbaster "Građanski rat" 18. aprila stiže u domaće bioskope

Komentari

Autor: Promo

15/04/2024

-

09:25

Akcioni blokbaster "Građanski rat" 18. aprila stiže u domaće bioskope
Akcioni blokbaster "Građanski rat" 18. aprila stiže u domaće bioskope - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Samo par dana nakon premijere u Americi, 17. aprila premijerno će u IMAX sali bioskopa Cineplexx Galerija u 20 časova, biti prikazan dugoočekivani blokbaster "Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj", koji je do sada najskuplji akcioni film reditelja Aleksa Garlanda, u produkciji studija A24. Film će od 18. aprila biti na redovnom bioskopskom repertoaru u distribuciji BLITZ filma.

Murray Close/Promo

 

"Građanski rat", čija se radnja odvija u SAD-u u ne tako dalekoj budućnosti, izazvao je snažne reakcije filmske kritike i malobrojne publike koja je do sada imala prilike da pogleda film, pružajući gledaocima šokantno i upečatljivo iskustvo kroz pogled na događaje koji su realno mogući u budućnosti. Film obiluje intrigantnim zapletima, sjajnom muzikom i impresivnom glumačkom ekipom koju čine dobitnica Zlatnog globusa Kirsten Danst, zvezda "Narcosa" Vagner Moura, Stiven MekKinli Henderson, Nik Oferman, Džesi Plemons i Kejli Speni.

Delimo 3x2 karte

Najavljujemo film "Građanski rat" i delimo 3x2 ulaznice za projekciju u Cineplexx Galerija. Karte će dobiti oni koj se najbrže jave u inboks naše zvanične stranice na Instagramu Euronews Srbija. Neophodno je da nam pošaljete ime, prezime i broj telefona kako bismo vas kontaktirali za dogovor termina projekcije.

Film je uzbudljiva adrenalinska akcija kroz razjedinjenu Ameriku bliske budućnosti, koja balansira na tankoj ivici velikih sukoba. Radnja prati grupu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio celu zemlju. Tokom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada SAD se pretvara u distopijski režim, a radikalne grupe učestvuju u političkom nasilju.

Murray Close/Promo

 

"Građanski rat" istražuje duboke podele unutar američkog društva, predstavljajući mračnu, ali i proročansku viziju budućnosti. Sa budžetom od 75 miliona dolara, film "Građanski rat" reditelja Aleksa Garlanda, poznatog po filmovima "Ex Machina" i "Uništenje", je najskuplji film producentske kuće A24 do sada, a s obzirom na glumačku postavu i uzbudljive akcione scene, najbolji doživljaj je film gledati na velikom platnu.

Komentari (0)

Kultura