Aktuelno iz kulture

Pamela Anderson i Lijam Nison u rimejku hit komedije "Goli pištolj"

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

17/04/2024

-

12:04

Pamela Anderson i Lijam Nison u rimejku hit komedije "Goli pištolj"
Pamela Anderson i Lijam Nison u rimejku hit komedije "Goli pištolj" - Copyright Vianney Le Caer/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Zvezda "Čuvara plaže" se posle višegodišnje pauze vraća na bioskopsko platno u rimejku hit filma iz osamdesetih "Goli pištolj", u kom će igrati uz Lijama Nisona.

Akiva Šafer sešće u rediteljsku stolicu, a potpisuje i scenario zajedno sa Dagom Mendom i Denom Gregorom. 

Detalji o novom ostvarenju, kao i njegov zvanični naziv još se drže u tajnosti, ali Hollywood Reporter saznaje da će se Nison naći u ulozi nespretnog policijskog detektiva, kog je ranije igrao Lesli Nilsen. 

Anderson bi trebalo da igra njegovu simpatiju, u sličnom maniru koji je u originalnim filmovima negovala Prisila Prisli.

Nova adaptacija "Golog pištolja" označiće veliki povratak bivšeg modela i glumice, koja je slavu stekla u seriji "Čuvari plaže". Filmski debi imala je u filmu "Bodljikava žica" iz 1998. koji nije uspeo da osvoji naklonost kritike i publike. 

Nedavno je pokupila pohvale za ulogu Roksi Hart u brodvejskoj predstavi "Čikago", kao i za njen dokumentarni film na Netflix-u "Pamela, A Love Story".

Uskoro bi trebalo da je vidimo i u filmu Đije Kopole "The Last Showgirl" uz Džejmi Li Kertis, Dejva Batistu i Kirnan Šipku u kom će igrati plesačicu iz Las Vegasa, koja u pedesetim godinama života pokušava da preokrene svoj život. 

Iako su detalji o novom "Golom pištolju" i dalje tajna, Paramount planira da ga premijerno prikaže već u julu sledeće godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura