Poznati

Pamela Anderson snima dokumentarac za Netfliks: Moj život - hiljadu nesavršenosti, milion pogrešnih tumačenja

Komentari

Autor: The Guardian

04/03/2022

-

09:46

Pamela Anderson snima dokumentarac za Netfliks: Moj život - hiljadu nesavršenosti, milion pogrešnih tumačenja
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Zvezda serije "Čuvari plaže" Pamela Anderson najavila je "intimni" dokumentarac koji će se pojaviti na Netfliksu.

Prema najavama glumice i aktivistkinje, film koji je godinama sniman pojaviće se na pomenutoj striming platformi, a vest je došla nedugo pošto je na platformi Hulu prikazana kontroverzna mini serija pod nazivom "Pam & Tommy", a koja je snimljena bez njenog odobrenja ili učešća.

"Moj život. Hiljadu nesavršenosti. Milion pogrešnih tumačenja. Opak, divlji i izgubljen. Ništa vredno življenja. Mogu samo da vas iznenadim. Nisam žrtva, već preživela. I živa da ispričam pravu priču", glasi zvanična izjava Pamele Anderson, prenosi britanski Guardian.

Za sada nije objavljeno ime dokumentarca, ali je poznato da ga je režirao Rajan Vajt, koji je za Netflix već radio dokumentarne serijale "The Keepers" i "Ask Dr Ruth". Pamelin sin, Brendon Tomas Li, jedan je od producenata najaveljnog ostvarenja u kome će biti iznet eksluzivan materijal iz života zvezde iz devedesetih godina.

"Film će predstaviti ikonu pop kulture koja postavlja rekord, dok se osvrće na svoj profesionalni put i lični život", dodali su predstavnici Netlifx.

Serija koja je izazvala buru reakcija, ali i dobila izuzetno loše kritike, "Pam & Tommy" snimana je sa idejom da ponudi viđenje braka koji je uzdrmao javnost devedesetih kada je objavljen privatni video-snimak.

U priči o turbulentnom braku poznatog para, u ulozi zvezde hit serije "Čuvari plaže" našla se Lili Džejms, dok bubnjara Tomija Lija tumači Sebastijan Sten.

Produkcija je navodno kontaktirala Anderson zbog njenog učešća, ali ona nije bila zainteresovana da na bilo koji način učestvuje u ponovnim pričama o njenom skandalu s eksplicitnim snimkom.

Ranije je ipak, prilikom najavljivanja snimanja, Tomi Li izjavio kako je reč o "dobroj, kompleksnoj priči koja govori o privatnosti", dok je Pamela Anderson rekla kako smatra da je "priča jeftina", te da nema nameru da je gleda, pošto događaj koji obrađuje za nju predstavlja traumatično iskustvo.

"Volela bih da je bilo drugačije. Moja jedina namera je bila da se pobrinem za priču i da glumim Pamelu autentično", kazala je glumica Lili Džejms.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin