Poznati

Gde su danas i šta rade zvezde serije "Čuvari plaže": Povratak iz pakla droge, bankroti i hapšenja

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Telegraph

04/02/2022

-

07:10

Gde su danas i šta rade zvezde serije "Čuvari plaže": Povratak iz pakla droge, bankroti i hapšenja
Profimedia - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Prva sezona popularne serije "Čuvari plaže" koja je proslavila Pamelu Anderson i Karmen Elektru, prvi je put emitovana davne 1989. godine.

Priča o spasiocima koji brinu o bezbednosti kupača na jednoj od plaža Južne Kalifornije, u periodima najveće gledanosti imala je i po 1,1 milijardu gledalaca nedeljno i to iz 140 zemalja sveta.

Iako na samom početku nije postigla veliki uspeh, Dejvid Haselhof, koji je u seriji igrao Miča Bjukenona, šefa spasilačke službe, "namirisao" je isplativu priču i u seriju uložio sopstveni novac.

Njeni glumci bili su među najvećim zvezdama devedesetih, ali su se u međuvremenu neki povukli iz javnog života, a pojedini čak imali i probleme sa zakonom, podseća britanski Telegraph.

Profimedia

 

Gde su sad i šta rade glumci koji su otelotvorili Hobija, Si Džej, Kerolin Holden i druge čuvene protagoniste popularne serije?

Pamela Anderson

Kanadska glumica pojavila se kao Kejsi Džin (Si Džej) tek u trećoj sezoni serije, ali je ubrzo postala glavna zvezda.

Jednom prilikom je izjavila da ju je uloga privukla jer je delila "Njuejdž stavove" sa svojim likom i da su i nju u tom periodu života zanimali kristali, meditacija i analiza snova. 

profimedia

 

Anderson se povukla nakon pet sezona, ali je u međuvremenu stekla status seks simbola. 

Pozirala je na rekordnih trinaest naslovnih strana časopisa "Playboy", a dobila i glavnu ulogu u seriji "V.I.P." i filmu "Barb Wire", koji je uprkos njenoj popularnosti, proglašen jednim od najgorih filmova te godine i dobio šest "Zlatnih malina". 

Osim po glumi, Pamela je bila poznata i po svom burnom ljubavnom životu, a njen brak sa rok zvezdom Tomijem Lijem je ovekovečen u seriji "Pam & Tommy", koja je nedavno premijerno prikazana u Americi.

Prve epizode serije dočekane su uz brojne kritike, kako na račun prikazane golotinje, tako i zbog činjenice da njeni tvorci nisu dobili saglasnost Pamele i Tomija za njeno snimanje. Inače, njih igraju Lili Džejms i Sebastian Sten, koji su potpuno transformisali svoj izgled kako bi više ličili na junake.

Zvezda serije "Čuvari plaže" i bubnjar benda Motley Crue venčali su se nakon što su se poznavali samo 96 sati i u braku su bili od 1995. do 1998. godine, a zajedno imaju sinove Brendona i Dilana.

Nakon Tomija Lija, Pamela je bila verena sa švedskim manekenom Markusom Šenkenbergom, a bila je godinu dana u braku sa reperom Kidom Rokom.

profimedia

 

Među njenim bivšim muževima su i profesionalni igrač pokera Rik Salomon, s kojim se dva puta venčavala i razvodila, holivudski producent Džon Peters i telohranitelj Den Hejherst od kog se trenutno razvodi. 

Pamela sada ima 54 godine, veliki je borac za prava životinja i zaštitno lice organizacije PETA, a veliki je prijatelj i osnivača WikiLeaks Džulijana Asanža.

Dejvid Haselhof

Spasilac i čuvar zaliva s najdužim stažem Mič Bjukenon posle 220 epizoda "Čuvara plaže", pojavio se i u spinofu "Beywatch Nights". 

Za razliku od većine njegovih kolega, Haselhof je već bio poznato ime zahvaljujući serijama "The Young & the Restless" i "Knight Rider".

AP/Richard Shotwell

 

Danas ima 69 godina, a u braku je sa je 27 godina mlađom velškom manekenkom Hejli Roberts. 

Takođe je imao svoju društvenu mrežu "Hoffspace" koja je bila kratkog veka.

Jasmin Blit

Njujorčanka je svoju glumačku karijeru započela kad je bila beba i to u reklami za dečji šampon. 

U seriji "Čuvari plaže" je pune četiri sezone igrala Kerolin Holden, svojeglavu mlađu sestru Stefani (Aleksandra Pol). 

Profimedia

 

Pojavila se i u seriji "Neš Bridžis", a sada ima svoju liniju kupaćih kostima Yaz Wear. 

Blit je 2000. uhapšena zbog posedovanja kokaina i vožnje pod uticajem droge. Kasnije je napisala članak u jednom časopisu pod naslovom "Povratak iz pakla droge", a na rehabilitaciji je upoznala svog budućeg supruga, vlasnika striptiz kluba Pola Cerita s kojim je i dalje u braku.

Danas ima 53 godine i drži se podalje od očiju javnosti.

Džeremi Džekson

Uloga Mičevog sina, surfera Hobija, trebalo je da pripadne Leonardu Dikapriju, ali ga je na kraju ipak otelotvorio Džeremi Džekson.

Gledaoci su mogli da prate njegovo odrastanje od 12. do 21. godine, ali mu je kraj "Čuvara plaže" teško pao.

Profimedia

 

Priznao je u jednom rijaliti šou da je imao problema sa narkoticima nakon kraja t serije, ali da se izlečio zahvaljujući programu rehabilitacije. 

Takođe je imao i probleme sa zakonom, a zbog ubadanja nožem je 2017. osuđen na 270 dana zatvora i pet godina uslovne kazne. 

Danas ima 42 godine i radi kao lični trener.

Karmen Elektra

Glumila je atraktivnu Lelejni "Lejni" Mekenzi, spasiteljku koja sanja da postane plesačica. 

Glumica čije je pravo ime Tara Patrik, kao i koleginica Pamela pozirala je za "Playboy" i igrala u mnogim komedijama, uključujući i čuvenu parodiju "Mrak film". 

Nakon petomesečnog braka s košarkaškom zvezdom Denisom Rodmanom, sa drugim suprugom Dejvom Navarom snimala je rijaliti šou "Dok nas smrt ne rastavi: Karmen i Dejv". 

Profimedia

 

Na kraju su se razveli, a posle je neko vreme bila u vezi sa britanskim muzičkim mogulom Sajmonom Kauelom, plesala s grupom "Pussycat Dolls" i pojavila se u rijalitiju "The Choice".

Danas ima 49 godina, lansirala je svoju liniju parfema, kolekciju salonki, proizvode za negu kože, kao i knjigu "Kako biti seksi".

Dejvid Šarve

Dejvid Šavre, francuski pevač, glumac, model i TV ličnost, posle uloge Meta Brodija, igrao je u seriji "Melrouz plejs", a odustao je od glume 1999. kada se posvetio svojoj muzičkoj karijeri u rodnoj Francuskoj.

Profimedia

 

Objavio je tri pop-rok albuma, prodata u preko 2,5 miliona primeraka širom sveta.

Dona D'Eriko

Nakon uloge Done Marko u "Čuvarima plaže", bila je zaštitno lice "Playboy" magazina, a pojavila se i u nastavku Ostina Pauersa, kao i hororu "Candyman: Day of the Dead" i u nekoliko nezavisnih filmova.

Napustila je glumu i otvorila spa centar u Kaliforniji, a 2011. objavila je da planira pogragu za Nojevom barkom na planini Ararat u Turskoj. 

Međutim, njena ekspedicija je pošla po zlu nakon što je pala i povredila se, pa se vratila u SAD i objavila bankrotstvo.

Profimedia

 

Bila je 11 godina u braku s basistom grupe Mötley Crüe, Nikijem Siksom, kolegom Tomija Lija, a razveli su se 2007. godine zbog "nepomirljivih razlika". 

Danas ima 53 godine i povremeno pravi izlete u glumačke vode.

Nikol Egert

Bivša misica igrala je Robertu "Samer" Kvin tokom tri sezone, a nakon "Čuvara plaže", učestvovala je u mnogim rijaliti emisijama.

Profimedia

 

Proglasila je bankrotstvo i prodala svoj dom u Los Anđelesu kako bi otplatila brojne dugove. 

Prestala je da se bavi glumom i pokrenula mali biznis sa proizvodnjom sladoleda.  

Aleksandra Pol

Aleksandra Pol je pet sezona igrala Stefani Holden, a njen lik je "ubijen" 1997. 

Kasnije je glumila u tv filmovima na mreži Lifetime, a gostovala je i u serijama "Melrouz Plejs" i "Ljudi sa Menhetna". Udala se za trenera triatlona i postala sportistkinja. 

Danas ima 59 godina i posvećena je političkom aktivizmu.

Profimedia

 

Uhapšena je više puta zbog protestovanja protiv rata u Iraku i nuklearnog oružja, a učestvovala je u spasavanju svinja iz klanica i pet dana provela u zatvoru, jer je odbila da plati novčanu kaznu za građansku neposlušnost.  

Komentari (0)

Magazin