Poznati

Pamela Anderson predstavila dokumentarac o svom životu: "Ja nisam dama u nevolji"

Komentari

Autor: Euronews

02/02/2023

-

08:55

Pamela Anderson predstavila dokumentarac o svom životu: "Ja nisam dama u nevolji"
Pamela Anderson - Copyright Tanjug AP/Richard Shotwell/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Pamela Anderson je konačno preuzela kontrolu nad sopstvenim narativom u novom Netfliks dokumentarcu "Pamela, A Love Story".

Godinama je glumica i ikona pop kulture morala da gleda kako drugi pričaju njenu životnu priču, a poslednji put u Hulu seriji "Pam and Tommy" o njenoj ljubavi sa muzičarem Tomijem Lijem.

Anderosn tvrdi da je niko od tvoraca te serije nije konsultovao prilikom pisanja scenarija i da joj je ona bila "so na ranu".

Sada po prvi put u "Pamela, A Love Story" sama pripoveda o svom životu, iskustvima i sećanjima, u režiji Rajana Vajta. 

Dokumentarac je kombinacija arhivskih snimaka i njenih ličnih dnevnika.

"Pamela mi je od početka rekla: 'Možeš da me pitaš bilo šta. Možeš da upotrebiš bilo šta. Ne znam šta ćep naći, ali mi nemoj ni govoriti'", objašnjava Vajt.

Tanjug AP/Richard Shotwell/Invision/AP

Pamela sa sinovima

U trejleru za film, 55-godišnja zvezda dotiče se kontroverzi vezanih za eksplicitni video koji je snimila sa bivšim mužem Tomijem Lijem, a koji je ukraden i objavljen u javnosti.

"Taj ukradeni snimak sam blokirala u svom životu, kako bih preživela. Sada kad se sve ponovo vraća, muka mi je. Morala sam da gradim karijeru od preostalih delića, ali ja nisam dama u nevolji", rekla je ona.

Pored uticaja koji je ukradeni video imao na nju, kao i Pamelinog turbulentnog ljubavnog života, dokumentarac se bavi i njenom karijerom i odnosima koje ima sa svojom decom.

Inače, Pamelin sin Brendon je izvršni producent projekta, a on je i pronašao Vajta.

Predstavljanje dokumentarca poklapa se sa objavljivanjem glumičinih memoara "Love, Pamela" u kojima ona detaljnije govori o svojim životnim iskustvima.

U sinopsisu knjige stoji: "Glumica, aktivistkinja i nekadašnja čuvena Plejboj zečica, vraća u svoje ruke narativ o svom životu u memoarima koji prkose očekivanjima i po sadržaju i po pristupu, kombinujući prozu sa odlomcima originalne poezije".

Komentari (0)

Magazin