Aktuelno iz kulture

Finale "Kalkanskih krugova": Šta gledaoce očekuje u završnici poslednje sezone popularne domaće serije

Komentari

Autor: Euronews Srbija

26/04/2024

-

11:05

Finale "Kalkanskih krugova": Šta gledaoce očekuje u završnici poslednje sezone popularne domaće serije
Firefly productions - Copyright Firefly productions

veličina teksta

Aa Aa

Serija "Kalkanski krugovi" ulazi u svoju završnicu, a predstojećeg vikenda će na televiziji Superstar biti emitovane poslednje epizode njene treće sezone. 

Glumačku podelu čine Ivana Zečević, Žarko Laušević, Vojin Ćetković, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Nina Janković, Lazar Nikolić, Zlatija Ivanović, Nataša Ninković, Milutin Mima Karadžić, Branka Pujić, Ljiljana Stjepanović, Dejan Cicmilović, Nina Nešković, Bojana Stojković, Marko Gvero, Filip Stankovski, Filip Hajduković, Aleksandar Petković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović, Igor Đorđević.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata, kojeg kao reditelji potpisuju Milan Karadžić i Gordan Matić, direktor fotografije je Dušan Ivanović, kompozitor Marko Matović, kostimografkinja Dragica Laušević, a scenografkinja je Jovana Radojević.

U devetoj epizodi Vera (Nataša Ninković) odlučuje da se suoči sa svojim "demonima". Velibor (Žarko Laušević) sluti da gljive koje su u dvorištu Matića ne donose ništa dobro. Upozorava Mionu (Ivana Zečević) i Dejana (Vojin Ćetković) da budu oprezni i da se čuvaju tih dana. Dejan (Vojin Ćetković) upozorenje shvata kao provokaciju sukoba iz prošlosti. Novi i stari sukobi sve više remete inače mirne odnose.

U poslednjoj epizodi videćemo kako nemili događaji duboko potresaju ceo Dol, jer zlo iz Zabrana nikada ne miruje. Velibor Mioni govori da je neophodan neko ko će da čuva Zabran. Stefan (Filip Hajduković) je odlučan u nameri da uništi sve dokaze o saradnji sa Farmako Srbijom, a Svilar (Lole Savić) pokazuje svoje pravo lice. Demon koji vlada Zabranom se neće smiriti dok se ne uspostavi ravnoteža i čuvarka se vrati u Zabran.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura