Aktuelno iz kulture

Specijalni paketi ulaznica u prodaji, jednodnevne ulaznice za Egzit od 1. juna

Komentari

Autor: Euronews

24/05/2021

-

15:14

Specijalni paketi ulaznica u prodaji, jednodnevne ulaznice za Egzit od 1. juna
Specijalni paketi ulaznica u prodaji, jednodnevne ulaznice za Egzit od 1. juna - Copyright E-Stock/Miloš Zunjić

veličina teksta

Aa Aa
 

Nakon lansiranja nacionalne kampanje za vakcinaciju mladih, organizatori Egzita objavili su nova imena za proslavu dve decenije festivala.

Hitmejker Robin Schulz, izuzetno cenjeni holandski umetnik srpskog porekla Satori live i nadolazeća haus zvezda Ece Ekren potvrdili su dolazan na veliku proslavu 20 godina Egzita, koja je planirano da bude održana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

"Uz njih stiže i niz domaćih izvođača, koji zaokružuju program omiljene progresivne trance bine Gaia Trance Xperiment. Svi zajedno se pridružuju već ranije najavljenom nizu svetskih i regionalnih zvezda, među kojima su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Asaf Avidan, Sabaton, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Artbat, Hot Since 82, Sheck Wes, Meduza, Solomun, Paul van Dyk, Honey Dijon, Amira Medunjanin, Buč Kesidi, Marko Nastić i mnogi drugi", navode iz Egzita.

EXIT/Promo

 

Prodaja jednodnevnih ulaznica počinje od utorka, 1. juna, tačno u podne po poklon ceni od 1.990 dinara i uz 50 odsto popusta. Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za festival po promo ceni od 6.990 dinara, i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu, navode organizatori.

Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ulaz na ovogodišnji festival. Pokrenuta je i popularna akcija "Kupi 4, zgrabi 5", koja će biti dostupna do isteka veoma ograničenih zaliha.

EXIT/Promo

Dolazak potvrdila i zvezda u usponu Ece Ekren

Podsetimo, Ujedinjeni festivali Srbije, koje predvode Egzit, Birfest, Lovfest, Arsenal fest i Nišvil, pokrenuli su prošlog petka nacionalnu kampanju za vakcinaciju, čiji su fokus mladi - da daju svoj doprinos vraćanju normalnom životu i vakcinišu se.

"To je jedini način za ostvarenje postavljenog zajedničkog cilja, a to je da pre 21. juna više od 50 odsto punoletnog stanovništva Srbije bude vakcinisano što će, između ostalog, omogućiti povratak festivala i koncerata, ali i pomoći u velikoj borbi koji tek predstoji, onoj za mentalno zdravlje mladih ljudi", ističu iz organizacije Egzita. 

Komentari (0)

Kultura