Aktuelno iz kulture

Ovo je pet trenutno najgledanijih serija na Netfliksu

Komentari

Autor: 24sedam

11/09/2021

-

13:10

Ovo je pet trenutno najgledanijih serija na Netfliksu
Ovo je pet trenutno najgledanijih serija na Netfliksu - Copyright Printscreen YouTube/Cocomelon - Nursery Rhymes, Profimedia, Promo

veličina teksta

Aa Aa

Popularni glumci i reditelj ne znači uvek i uspeh na striming servisima. U moru naslova i žanrova koje nude teško je izdvojiti kvalitet, ali određene serije ipak nađu put do svojih fanova, piše portal 24sedam, koji je i objavio listu trenutno najgledanijih serija na popularnom Netflixu.

Clickbait

Nik Brejver (Adrian Grenier) jednog dana iznenada misteriozno nestaje. Na internetu se pojavljuje video snimak na kojem je teško pretučen i drži karticu na kojoj piše: "Zlostavljam žene. Umirem sa 5 miliona pregleda". Je li to pretnja ili priznanje? Ili oboje? Dok njegova sestra i supruga žure da ga pronađu i spasu, otkrivaju Nikovu stranu za koju nisu znale da postoji.

"Clickbait" je uverljiv triler koji istražuje načine na koje naši najopasniji i nekontrolisaniji impulsi isplivavaju u doba društvenih mreža, otkrivajući sve veće prelome koje nalazimo između virtuelnih i stvarnih osoba.

Turning Point: 9/11 and the War on Terror

Ko je napao SAD i zašto? Ko je dopustio da se to dogodi? Kako su pogrešne odluke čelnika dovele do ovog trenutka? Serija prikazuje veliki broj sagovornika, uključujući funkcionere iz više američkih predsedničkih administracija, bivše pripadnike CIA i američke vojne veterane, kao i vojnike Nacionalne armije Afganistana, Talibane, članove afganistanske vlade, afganistanske ratne čelnike i afganistanske civile. Mnogi od njih nikad pre nisu govorili ispred kamere.

Dokumentarni filmovi iz pet delova su hronika napada 11. septembra i prikaz kako su ti događaji promenili tok istorije. U seriji se, takođe, mogu čuti glasovi preživelih.

La casa de Papel

Svakako jedan od najvećih i najpopularnijih projekata poslednjih godina. Poslednja sezona podeljena je u dva dela. Prva polovina emitovana je 3. septembra, a ostatak epizoda biće dostupno 3. decembra.

Prvi deo nastavka je agresivan i ostaviće utisak finiša sezone, a drugi deo će se baviti emocijama i emotivnim statusima likova. Autor i reditelj Aleks Pina obećao je da će poslednja sezona biti "epska i ekstremna" i da će prikazati kako se grupa pljačkaša, okupljena oko Profesora razdvaja.

Manifest (2018)

Putnički avion koji se gubi u Bermudskom trouglu pojavljuje se nakon pet godina. Netflix je odlučio da preuzme ovu seriju sa neobičnom pričom, koja je u poslednje vreme stekla ogromnu popularnost, piše portal 24sedam pozivajući se na sajt Bosonoga.

Putnici koji se vraćaju shvataju da njihovi životi, ali i one koje su poznavali više nisu isti kao što su bili pre poletanja.

Cocomelon (2020)

Ovaj serijal je brzo osvojio najmlađu publiku, a sinopsis glasi: "Naučite slova, brojeve, zvukove životinja i još mnogo toga s JJ -om u ovoj muzičkoj seriji koja donosi zabavne trenutke uz pesmice za celu porodicu!"

Komentari (0)

Kultura