Aktuelno iz kulture

Džoni Dep zakasnio na let za Beograd: U Srbiji će provesti samo jedan dan

Komentari

Autor: Euronews Srbija

19/10/2021

-

12:27

Džoni Dep zakasnio na let za Beograd: U Srbiji će provesti samo jedan dan
Džoni Dep - Copyright Tanjug/AP/Domenico Stinellis

veličina teksta

Aa Aa

Džoni Dep nije sleteo u Beograd oko podne, kad je bilo planirano, pa je i planirana konferencija za medije otkazana, javlja reporter Euronews Srbija.

Naime, holivudski glumac Džoni Dep trebao je da doleti u Srbiju iz Italije, tačnije iz Rima, gde je bio gost filmskog festivala. Međutim, kako javlja reporter Euronews Srbija, let je kasnio, pa je na kraju i otkazan susret sa novinarima (zakazan za 13h). Povodom Depovog dolaska je predstavljanje animiranog serijala "Pafini", koji je proizveden u Srbiji, a u produkciji "Arhangel studija“ glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).

 

Dep je trebalo u Srbiji da provede samo 24 sata, a raspored mu je u potpunosti bio ispunjen sastancima. Koliko je za sada poznato, holivudski glumac će ipak stići u Beograd i u večernjim satima se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

O "Pafinima"

Prva sezona animiranog serijala "Pafini", prvog koji je kreiran u Srbiji, sastavljena je od 54 epizode za sve ljubitelje animacije, a biće uskoro dostupna na striming platformama širom sveta. Na kreiranju serijala je u prethodnih godinu dana radilo više od stotinu umetnika i kreativnih stručnjaka iz Iervolino Studios-a u Beogradu i Novom Sadu, dok njegovu produkciju potpisuje partnerska produkcijska kuća Archangel Digital Studios.

“Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana”, rekao je Andrea Jervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija "Jervolino & Ledi Bakardi Entertejnment" i "Jervolino Studios".

Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Džoni Dep ima sa tim firmama, a u okviru koje je 2019. igrao u filmu "Čekajući varvare".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura