Aktuelno iz kulture

Kirsten Danst: Nikada ne bih rekla "ne" nastavku "Spajdermena"

Komentari

Autor: Variety

16/11/2021

-

20:56

Kirsten Danst: Nikada ne bih rekla "ne" nastavku "Spajdermena"
Kirsten Danst - Copyright Tanjug/AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Prošlo je 14 godina otkako je Kirsten Danst poslednji put igrala Meri Džejn Votson u planetarno popularnoj franšizi "Spajdermen". Međutim, glumica kaže da je i dan danas otvorena za mogućnost da se vrati toj ulozi.

"Uradila bih to. Zašto da ne? To bi bilo zabavno. Nikad ne bih rekla 'ne' nečemu takvom", rekla je ona za magazin Variety, dodavši da bi sada bila "stara Meri Džejn sa spajder-bebama".

Danst je u "Spajdermenu" igrala uz Tobija Megvajera 2002, a zatim i u dva nastavka - 2004. i 2007. godine. Prvi deo zaradio je 821 milion dolara, a nastavak 789 miliona, ali njena plata nije bila srazmerna takvom profitu. 

"Razlika u platama između mene i Spajdermena je bila ekstremna, ali ja nisam ni razmišljala o tome. Mislila sam: 'Da, Tobi igra Spajdermena, ali znate li ko je na posteru za film? Spajdermen i JA!", rekla je ona.

Iako postoje glasine da bi nekadašnje zvezde tih filmova mogli da se pojave u ostvarenju "Spider-Man: No Way Home", Danst poriče da je čula bilo šta o tome.

Ona trenutno promoviše novi film Džejn Kempion "The Power of the Dog", a kaže da se "plašila" prvog dana snimanja.

"Samo sam želela da uradim dobar posao. Džejn je za mene kao glumicu bila velika inspiracija. Nisam želela da je izneverim", ispričala je glumica

U filmu Danst igra udovicu Rouz, koja nakon što se preuda, postaje zavisna od alkohola, pa je u mnogim scenama morala da izgleda pijano ili mamurno.

"Pre nego što sam snimala scene u kojima treba da se teturam, vrtela sam se u krug. To me je naučila Alison Džini. Ako želiš da izgledaš i osećaš se tako, vrti se", otkrila je glumica.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura