Aktuelno iz kulture

Svetska premijera serije "Besa": Svečanoj projekciji prisustvovala i premijerka Estonije

Komentari

Autor: Tanjug

23/11/2021

-

14:17

Svetska premijera serije "Besa": Svečanoj projekciji prisustvovala i premijerka Estonije
Premijerka Estonije Kaja Kallas sa ekipom serije Besa - Copyright Erlend Štaub

veličina teksta

Aa Aa

Svečana svetska premijera druge sezone domaće i regionalne TV serije "Besa" održana je sinoć na prestižnom filmskom festivalu "Black Nights" u Talinu, glavnom gradu Estonije, gde je prisustvovala i Kaja Kalas, premijerka Estonije, javili su producenti.

Nastavak kriminalističke, napete TV serije "Besa" u produkciji kuće "Adrenalin" i kompanije Telekom Srbija, sniman je između ostalog i u Estoniji.

Reiko Kolatsk

Ekipa serije na svetskoj premijeri druge sezone "Bese"

Pored premijerke Estonije, svečanoj premijeri druge sezone "Bese" prisustvovali su i srpski fudbaleri koji igraju za fudbalski klub "Levadia Tallinn", koji je trenutno prvi klub u estonskoj ligi.

"Izuzetna nam je čast da je premijerka Estonije, Kaja Kalas, prisustvovala premijeri druge sezone serije `Besa`. Spajanje zemalja, kroz kulturnu saradnju predstavlja najbolji način upoznavanja i širenja dobrih priča", izjavila je Tea Korolija, direktorka producentske kuće "Adrenalin".

Erlend Štaub

Ekipa serije na svetskoj premijeri druge sezone "Bese"

Druga sezona triler serijala "Besa" biće emitovana od 27. novembra subotom i nedeljom od 21 čas na kablovskom kanalu Superstar TV, a već nekoliko dana kasnije, od 1. decembra, i na Prva TV.

Glavne uloge, kao i u prvoj sezoni tumače - Radivoje Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Hana Selimović, Milica Gojković, Milan Marić, a timu druge sezone se priključila i Milica Zarić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura