Aktuelno iz kulture

Devojčica koja je pozajmila glas lutki iz "Squid Game" još nije gledala tu seriju

Komentari

Autor: CBR

30/11/2021

-

07:58

Devojčica koja je pozajmila glas lutki iz "Squid Game" još nije gledala tu seriju
Devojčica koja je pozajmila glas lutki iz "Squid Game" još nije gledala tu seriju - Copyright Prinstscreen YouTube/Young Hollywood, memebappe

veličina teksta

Aa Aa

Regan To, desetogodišnja devojčica koja je pozajmila glas džinovskoj lutki u planetarno popularnoj seriji "Squid Game", još nije pogledala nijednu epizodu, jer joj to roditelji ne dozvoljavaju.

Njeni tata i mama zapravo nisu ni znali da je njihova ćerka pozajmila glas u toj seriji koja je postala najgledanija na Netfliksu u istoriji te platforme. Pošto je zainteresovana za glumu, roditelji su joj angažovali agenta, preko kog je pozajmila glas u jednoj drugoj, manje poznatoj južnokorejskoj seriji, posle čega ju je tim "Squid Game" serije poželeo i za ulogu čuvene lutke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reagan To (@reagan_to)

Ni roditelji nisu znali o kakvoj seriji je reč, a saznali su tek kada su slučajno počeli da gledaju "Squid Game", jer su čuli za njenu popularnost. 

"Kad je došlo do dela sa 'crvenim svetlom-zelenim svetlom', mama je rekla da joj glas deluje poznato. Kad je čula moj glas, dotrčala je i probudila me da mi kaže da sam u 'Squid Game'. Bila sam srećna, ali opet, nisam znala ni o čemu se radi, jer nisam mogla da gledam seriju", ispričala je kroz smeh Regan za portal CBR.

Iako zbog scena nasilja nije gledala seriju, Regan se za Noć veštica maskirala upravo u lutku kojoj pozajmljuje glas, a ostatak njene porodice odabrao kostime drugih učesnika "Squid Game".

Inače, u epizodi sa džinovskom lutkom, takmičari "Squid Game" imaju zadatak da dođu do cilja. Međutim, mogu da se kreću samo kada lutka izgovori "zeleno svetlo". Čim kaže "crveno svetlo", moraju da se zaustave - u protivnom bivaju ubijeni.

"Dok sam bila u kabini za snimanje bila sam veoma zbunjena. Mislila sam da su likovi u parku i da igraju običnu igricu. Nisam znala da u seriji postoji ikakvo nasilje", priznala je devojčica kojoj je "Squid Game" otvorio vrata za mnoge druge uloge.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura