Aktuelno iz kulture

Oskarovci Kejt Blančet i Kevin Klajn zvezde serije koja će biti adaptacija hit romana "Razotkrivanje"

Komentari

Autor: Hollywood reporter

08/12/2021

-

15:32

Oskarovci Kejt Blančet i Kevin Klajn zvezde serije koja će biti adaptacija hit romana "Razotkrivanje"
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Oskarovci Kejt Blančet i Kevin Klajn zvezde su nove serije iza koje će stati još jedan oskarovac, čuveni reditelj Alfonso Kuaron. 

Kuaron će pisati, režirati, ali i biti izvršni producent svih epizoda najavljene serije "Disclaimer", adaptacije istoimenog romana Rene Najt (roman u prevodu na srpski "Razotrkivanje" objavila "Laguna").

Biće to njegov prvi projekat na kome će raditi proslavljeni reditelj nakon nagrađivane "Rome", ujedno i prvi koji će raditi sa kompanijom Apple, gigantom sa kojim je potpisao eksluzivni ugovor još 2019. godine, na veliko iznenađenje budući da je pomenutu "Romu" radio za Netfliks.

Ipak, Kuaron se u međuvremenu pojavio kao producent filma "Raymond and Ray", iza koga stoji Apple Original Films, a u kom su glavne uloge poverene Juanu Mekgregoru i Itanu Houku, koji igraju braću koja su odrastala u senci autoritativnog oca, podseća Hollywood reporter

Podsetimo, "Disclaimer" će ujedno biti i prva TV serija koju će raditi čuveni režisera još od serije "Belive" koju je radio za NBC televiziju 2014. godine.

U sinopsisu koji je objavio Apple, najavljeno je da Blančet igrati Ketrin Rejvenskroft, uspešnu i cenjenu autorku dokumentarnih filmova, koju će tajanstveni roman koji je pronašla gurnuti u pravi košmar. Iako je zaplet te knjige navodno izmišljen, roman "Potpuni neznanac" oživeće do nepogrešivih pojedinosti užasan dan kada je ona postala talac mračne tajne, tajne koju je samo jedna osoba znala, a ta osoba više nije živa.

Sad kad je prošlost sustiže, Ketrinin svet se raspada. Njena jedina nada jeste da se suoči s onim što se zaista dogodilo tog užasnog dana, čak i ako šokantna istina može da je uništi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura