Aktuelno iz kulture

"Vesele sedamdesete" dobijaju nastavak: Kako su izgledale devedesete u Viskonsinu

Komentari

Autor: Deadline

09/10/2021

-

12:36

"Vesele sedamdesete" dobijaju nastavak: Kako su izgledale devedesete u Viskonsinu
Vesele sedamdesete - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

"Zeleno svetlo" zvanično je dao Netflix za snimanje serije "That ’90s Show", kao nastavka hit serije "Vesele sedamdesete". Kultne uloge će ponoviti Kurtvud Smit i Debra Džo Rup, kao Red i Kiti Forman, piše Deadline, ali za sada nema zvaničnih potvrda da li će se još neko iz stare glumačke postave pojaviti u novim epizodama.

Kako piše američki list, očekuje se da se bar kao gostujući likovi pojave, između ostalih, Ešton Kučer, Tofer Grejs i Mila Kunis, koji su u hit seriji igrali tokom osam sezona (od 1998. do 2006).

Predviđeno je da "Vesele devedesete" imaju 10 epizoda, a u radu će učestvovati kreatori i "Veselih sedamdesetih" Boni i Teri Tarner.

profimedia

Zvezde i u nastavku hit serije "Vesele sedamdesete"

"Seks, droga i ronenrol nikada ne umiru, samo menjaju odeću", navodi se u saopštenju povodom zvanične potvrde da će hit serija dobiti nastavak.

"Vesele devedesete" će se, takođe, odvijati u Viskonsinu i pratiće Lejlu Forman, ćerku Erika i Done, koja letnji raspust provodi kod babe i dede. Ona se zbližava s novom generacijom mladih ljudi iz Point Plejsa, ali će njeno ponašanje sve vreme biti, naravno, pod budnim očima Kiti i Reda.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura