Aktuelno iz kulture

Nastavak popularne telenovele "Rebelde" sledeće godine na Netfliksu: Vraća se Selina Ferer

Komentari

Autor: Variety

26/09/2021

-

15:26

Nastavak popularne telenovele "Rebelde" sledeće godine na Netfliksu: Vraća se Selina Ferer
Rebelde - Copyright Prinskrin/Youtube/Netflix Brasil

veličina teksta

Aa Aa

Ljubitelji legendarne telenovele "Rebelde" sledeće godine moći će da gledaju novu seriju istog naziva, sa sasvim novim likovima.

Novu generaciju đaka prestižne škole koji osnivaju svoj bend čine Jana Kohen (Azul Guata), Esteban (Sergio Majer Mori), Em Džej (Andrea Čaparo), Dikson (Džeronimo Kantiljo), Luka Koluči (Franko Masini), Endi (Lizet Selene), Sebastijan Langarika Funtanet (Alehandro Puente) i Emilija (Đovana Grijo). Od stare ekipe, vraća se Selina Ferer (Estefanija Viljareal), ovog puta kao direktorka škole.

Za sada nije poznato kakav će zaplet imati nova serija sa "Buntovnicima".

Serija "Rebelde" koja je prikazivana od 2004. do 2006. je meksička adaptacija argentinske telenovele "Rebelde Way", a za to kratko vreme prikazano je preko 400 epizoda. Obožavaoci su svakog dana pomno pratili događaje iz života Mie, Roberte, Lupite, Dijega, Migel, Đovanija, Lupite, Viki i Tea, koji su osnovali svoj bend.

Zbog velike popularnosti, šestoro glumaca iz serije (Alfonso Herera, Anai, Dulse Marija, Kristofer, Maite Peroni i Kristijan) osnovalo je muzičku grupu RBD, koja je bila aktivna od 2004. do 2009. godine, a potom se ponovo okupila krajem 2020.

Grupa je prošle godine usred pandemije korona virusa, uspela da postavi rekord u prodaji karata za njihov virtuelni koncert i postala najprodavanija striming emisija na španskom govornom području.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura