Aktuelno iz kulture

Jadran Malković: "Azbuka naseg života" je ogledalo društva

Komentari

Autor: Tanjug

09/12/2021

-

10:03

Jadran Malković: "Azbuka naseg života" je ogledalo društva
Jadran Malković: "Azbuka naseg života" je ogledalo društva - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Jadran Malković, koji igra jednog od glavnih junaka u seriji "Azbuka našeg života", snimljenoj po delima Mirjane Bobić Mojsilović u režiji Jelene Bajić Jočić, kaže da je to "divna priča koja na neki način predstavlja ogledalo trenutnog društva".

"U srži je bračni par Popović koji se upoznao u ranoj mladosti i nakon 25 godina braka su se našli u situaciji u kojoj su postigli jako puno u životu i karijeri. Uroš Popović voli svoju familiju i ženu, ali su malo izgubili sebe u celoj toj priči", ocenio je Malković.

Glumac je rekao da je lik Uroša drugačiji od njega kada je u pitanju lojalnosti, a što se tiče paralela postoje "male nesigurnosti tu i tamo" i momenti kada razmišlja da li je određene godine najbolje iskoristio i da li su neke odluke mogle biti drugačije.

"Aleksandra Janković je partnerka iz snova. U potpunosti sam oduševljen njome. Od samog početka smo jednostavno izgradili odnos i bilo je mnogo teže raditi scene u kojma nismo u ljubavi nego scene u kojima smo zaljubljeni i volimo se", rekao je Malković.

Glumac je kao posebno zanimljivu i neobičnu izdvojio scenu u kojoj leti u košulji vozi motor u Beogradu, a snimana je u prohladnom novembru.

"Da bi me zaštitili od vetra bar malo, a ništa ne mogu da obučem ispod ili preko, umotali su me u foliju za povrće. Nisam siguran da je uopšte pomoglo pošto su mi suze tekle od hladnoće i u saobraćaju su me gledali kao da sam poludeo", nasmejao se glumac.

Tanjug reflektor

Upitan šta mu se najviše sviđa u Srbiji i šta mu je neobično, glumac koji karijeru ostvaruje u inostranstvu, kaže da mu je neobična dinamika života u Beogradu gde se sve non-stop dešava.

"London je isto dinamičan grad u kome se konstantno nešto dešava, ali u nekom momentu utihne i postoje delovi gde je mirnije. Ovde meni deluje kao da ne postoji momenat da se nešto smiri i zaustavi. To mi je zanimljivo lepo, interesantno, začuđujuće i opterećujuće", rekao je Malković.

Podsetimo, serija "Azbuka našeg života" je realizovana u produkciji Telekoma Srbija i izvršnoj produkciji "Contrast Studios", a emituje se premijerno na Superstar kanalu.

Komentari (0)

Kultura