Aktuelno iz kulture

Objavljen novi trejler za film "Betmen": Zagonetač razotkriva istinu o Brusu Vejnu

Komentari

Autor: Comic Book

15/12/2021

-

08:42

Objavljen novi trejler za film "Betmen": Zagonetač razotkriva istinu o Brusu Vejnu
Objavljen novi trejler za film "Betmen": Zagonetač razotkriva istinu o Brusu Vejnu - Copyright Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Edvard Nešton, poznatiji kao "Zagonetač" (The Riddler), zlikovac iz filmova i stripova o Betmenu, u središtu je novog trejlera koji najavljuje novo ostvarenje reditelja Meta Rivsa.

"Ovde sam da razmaskiram istinu o ovom gradu", kaže Nešton, koji uživo prenosi svoja zlodela usmerena protiv elite grada Gotama. 

U poslednjim trenucima trejlera, kada se pojavljuje i sam Betmen (Robert Patison), Nešton naizgled rešava zagonetku ko se krije iza kostima šišmiša, piše Comic Book.

Nakon što je tog lika u Betmenu iz šezdesetih igrao Frenk Gorškin, Džim Keri u "Betmen zauvek" (1995), a Kori Majkl Smit u seriji "Gotam", Zagonetača ovog puta tumači Pol Dejno, a reditelj Rivs najavljuje da je "strašniji" od svih prethodnih inkarnacija.

"Ovaj film će biti možda i najstrašniji 'Betmen' koji je snimljen", najavio je on za Total Film magazin.

On je takođe potvrdio da je reč o istovremeno "detektivskoj priči, akcionom filmu i psihološkom trileru". Mračni vitez u potrazi za Zagonetačem dospeva u podzemlje Gotama, gde ga čekaju ništa manje živopisni likovi Seline Kajl (Zoi Kravic), Karmajna Falkonea (Džon Turturo) i Osvalda "Oza" Koblpota (Kolin Farel).

"'Betmen' otkriva poreklo mnogih naših mračnih likova. Selena još nije postala Žena Mačka, Oz još nije moćnik, a Zagonetač se pojavljuje po prvi put. Sve to je neverovatno uzbudljivo", najavio je Rivs prošle godine na konferenciji DC. 

Pored ovih likova, igraju još i Endi Serkis kao Alfred Penivort i Džefri Rajt kao poručnik Džejms Gordon. 

Novi "Betmen" trebalo bi da bude premijerno prikazan 4. marta sledeće godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura