Reflektor

Snima se spinof serija o Betmenu; Kolin Farel se vraća ulozi Pingvina

Komentari

Autor: Variety

08/12/2021

-

11:40

Snima se spinof serija o Betmenu; Kolin Farel se vraća ulozi Pingvina
Snima se spinof serija o Betmenu; Kolin Farel se vraća ulozi Pingvina - Copyright Prinstscreen YouTube/FilmStar Trailer, AP/Richard Shotwell

veličina teksta

Aa Aa

Kolin Farel i zvanično je deo nove spinof serije o Betmenu u kojoj će se vratiti ulozi Pingvina, saznaje Variety.

Farela ćemo videti u toj roli 4. marta 2022. kada je planirana premijera filma "Betmen" sa Robertom Patisonom u naslovnoj ulozi. 

Serija bi trebalo da se bavi Pingvinovim usponom u podzemlju Gotama, a poznato je da će Loren Lefrank potpisivati scenario. 

Farel je imao brojne briljantne uloge, među kojima su one u filmovima "Jastog", "U Brižu" i "Sedam psihopata", a nedavno je igrao u mini seriji "The North Water", izjavivši u jednom intervjuu da nikada nije bio u ulozi nekoga ko "radi tako odvratne stvari", kao njegov protagonista u toj seriji.

Pingvin, odnosno Osvald Koblpot, je legendarni zlikovac iz stripova i filmova o Betmenu, poznat po cilindru, monoklu i velikoj kolekciji smrtonosnih kišobrana. Do sada su ga igrali Berdžes Meredit, Deni Devito i Robin Lord Tejlor, a u Kolinovoj inkarnaciji izgleda nešto drugačije.

Pingvin se u novom filmu "Betmen" pojavljuje u samo nekoliko scena

Glumac je ranije objasnio da je njegov kostim u filmu "Betmen" delo Majka Marina, kog je nazvao "crtačkim i vajarskim genijem".

"Pošto sam se već prilično ugojio za 'The North Water', nisam želeo da se prirodno debljam ponovo, jer sam imao nekih zdravstvenih problema zbog toga. Znam da vrhunski glumci često idu gore-dole sa kilažom i neka im je Bog u pomoći, želim im dobro zdravlje. Ali za mene, 'The North Water' je poslednji put da se toliko ugojim. Zato sam se odlučio na 'debelo odelo'", ispričao je on nedavno.

U novom filmu u kom je glavna uloga poverena Robertu Patisonu, pojavljuju se i mnogi drugi legendarni likovi iz filmova i stripova o Betmenu, među kojima i Žena mačka (Zoi Kravic), Zagonetač / Edvard Nigma (Pol Dejno) i mnogi drugi, ali Farel kaže da Pingvin nije naročito prisutan.

"Pojavljujem se u pet ili šest scena, tako da ne mogu da iščekam da vidim film, jer ga neće upropastiti moje prisustvo. To je za mene kao poklon. Biće mi malo neprijatno na je*enih devet minuta u koliko se pojavljujem, a onda u ostatku ne mogu da iščekam da vidim kako je (reditelj Met) Rivs oživeo ovaj svet", rekao je Kolin.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura