Aktuelno iz kulture

Novi spot za evergrin pesmu grupe Van Gogh: "Mama" u akustičnoj verziji

Komentari

Autor: Euronews Srbija

21/12/2021

-

15:24

Novi spot za evergrin pesmu grupe Van Gogh: "Mama" u akustičnoj verziji
Van Gogh - Copyright Marko Edge/Van Gogh/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Rok bend Van Gogh objavio je spot za akustičnu verziju pesme "Mama" sa koncerta održanog u Kombank dvorani 2019. godine.

"Ovaj spot, između ostalog, najavljuje i naše novo koncertno poglavlje. Sudeći po raspoloženju publike i atmosferi koja nas je te večeri obostrano ponela, bio je to jedan od posebnih koncerata u karijeri. Drago mi je da smo ga zapisom otrgli od zaborava", ističe frontmen grupe Zvonimir Ðukić Đule.

Na koncertu su, podsetimo, u akustičnoj verziji bile izvedene pesme grupe Van Gogh iz različitih perioda karijere, između ostalih i: "Viline vode", "Za godine tvoje", "Opasan ples", "Tanka nit", "Klatno", "Nešto vuče me dole", "Da li zna", "Kolo", "Anđele moj brate", i mnoge druge.

Novi spot za pesmu "Mama" samo je uvod u ekranizovanu pedesetominutnu verziju koncerta, koja će premijerno biti emitovana na televizijskim kanalima u zemlji i regionu u danima nakon novogodišnjih praznika, kao i na zvaničnom YouTube kanalu grupe Van Gogh.

Podsetimo, veoma kreativan tokom čitave pandemije, Van Gogh je posle radijskih singlova sa novog albuma, pesama "Za suze nema vremena" i "Više te ne volim ko pre" kao i spotova za pesme "Možda baš sad", "Gotovo je sve" i "Emotivno miniran" u junu 2021. godine objavio i spot za pesmu "Kakvo divno veče" sa aktuelnog studijskog albuma "More bez obala".

Takođe, imao je i aktivno koncertno leto svirajući širom regiona.

Istovremeno, sredinom septembra objavljen je spot za pesmu "Zrno čarolije" Zvonimira Ðukića Ðuleta, ispred humanitarne Fondacije Plan B.

Preporuka za vas

Đule sa "Van Gogom" proslavio rođendan na Exitu: Muzika je naš pokretač i ovo je trijumfalni koncert nakon duge tišine
Novi spot Van Goga: Pesmom "Kakvo divno veče" se vratili na neka od mesta gde su kao deca provodili letnje raspuste

Komentari (0)

Kultura