Aktuelno iz kulture

Reditelj serije "Squid Game" potvrdio da je u pregovorima sa Netfliksom za drugu i treću sezonu

Komentari

Autor: Kotaku

30/12/2021

-

08:15

Reditelj serije "Squid Game" potvrdio da je u pregovorima sa Netfliksom za drugu i treću sezonu
Squid Game - Copyright Prinskrin/Youtube/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Reditelj planetarno popularne serije "Squid Game" potvrdio je za korejsku mrežu KBS da je u pregovorima sa Netfliksom, ne samo za drugu, nego i za treću sezonu. Huang Dong-hjuk kaže da će do dogovora verovatno doći vrlo brzo.

"Svesni smo da svi čekaju da izađe sledeća sezona, tako da pokušavamo da razmišljamo pozitivno o stvaranju sledeće sezone", rekao je Huang, prenosi Kotaku.

Prva sezona se završila tako što je Seong Gi-hun (igra ga Li Džang-dže) čekao da se ukrca na avion, kako bi otišao da vidi svoju ćerku, ali je onda neočekivano odustao i vratio se. Reditelj je ranije najavio da ćemo tog lika verovatno ponovo videti.

profimedia

Huang Dong-hjuk

"Trenutno mi je to u glavi, ali mislim da je prerano da kažem kada i kako će se to desiti. Obećavam vam ovo: Gi-hun će se vratiti. Učiniće nešto za svet", rekao je u novembru Huang, a sada je otkrio i nešto više.

"Celokupan narativ će se baviti ljudima koje Gi-hun sreće, kao i ljudima koji će ga juriti", najavio reditelj.

On je ranije nagovestio da bi u nastavcima mogao da se dotakne i uloge policije.

"Mislim da problem s policijom nije problem samo u Koreji. Vidim u svetskim vestima da policija ume kasno da reaguje na stvari - postoji više žrtava ili se situacija pogorša, zato što oni ne reaguju dovoljno brzo. To je tema kojom hoću da se bavim. Možda ću o tome više govoriti u drugoj sezoni", rekao je Huang nedavno.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura