Aktuelno iz kulture

Alisa Radaković, zvezda filma "Zlatni dečko": Ples Denisa Murica sa loptom je uživanje gledati

Komentari

Autor: Tanjug

14/01/2022

-

12:26

Alisa Radaković, zvezda filma "Zlatni dečko": Ples Denisa Murica sa loptom je uživanje gledati
Alisa Radaković, zvezda filma "Zlatni dečko": Ples Denisa Murica sa loptom je uživanje gledati - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Film "Zlatni dečko", koji se nalazi na repertoarima bioskopa, govori o talentovanom mladom fudbaleru problematičnog ponašanja, koga igra Denis Murić, a Alisa Radaković u ovom ostvarenju Ognjena Jankovića ostvarila je, takođe, zapaženu ulogu.

Prema rečima glumice, njen je utisak da je "cela atmosfera u filmu jako izražena", te da se čini da je teško odupreti se, a da se ne predate".

"Baš uvuče gledaoca. Potpuno sam se predala. Dinamika filma je sjajna. Svaki lik je veoma izražen i celovit", ocenila je Radaković.

Radaković je rekla da joj nije bilo teško da savlada ulogu pošto je bio "jasan profil ličnosti i saradnja sa Jankovićem je bila sjajna", a lik koji tumači je opisala kao "grabljivicu, na neki način".

"Karakteristično za nju je da udiše i izdiše kontrolu, iz potrebe da zadovolji sliku šta bi trebalo da bude", rekla je Radaković.

Prema njenim rečima, na snimanju joj se dopala "sloboda svakog člana ekipe", a svi su bili "zaista fantastični ljudi i od svakog može mnogo da se nauči".

Upitana o budućim planovima, Radaković je istakla da ju je iskustvo naučilo da "uloge biraju glumca".

Govoreći o tome šta je saznala o fudbalu snimajući Jankovićev film, Radaković je istakla odnos između igrača i njihov odnos prema lopti, dodavši: "Ima scena u filmu kad Denis pleše sa loptom. To je veliko uživanje gledati!".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura