Aktuelno iz kulture

Glavni događaj filharmonijske sezone - koncert sa Nemanjom Radulovićem

Komentari

Autor: Euronews Srbija

15/01/2022

-

09:48

Glavni događaj filharmonijske sezone - koncert sa Nemanjom Radulovićem
Glavni događaj filharmonijske sezone - koncert sa Nemanjom Radulovićem - Copyright Beogradska filharmonija/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Približava se jedan od glavnih događaja filharmonijske koncertne sezone - nastup orkestra sa Nemanjom Radulovićem koji je zakazan za 4. februar na Kolarcu. Pod palicom stalnog gostujućeg dirigenta Danijela Rajskina, Nemanja sa Beogradskom filharmonijom izvodi čuveni Koncert za violinu i orkestar, P. I. Čajkovskog.

Nakon spektakularnog koncerta u Beogradu i gostovanja u Moskvi u čuvenoj Sali "Čajkovski" 2016. godine, Rajskin i Radulović će ponovo nastupiti zajedno. A filharmoničari će nakon nezaboravnog nastupa na prošlogodišnjem Bemusu, ponovo osetiti čast i ponos što dele scenu sa violinističkim megastarom, od skora i ekskluzivnim umetnikom čuvene izdavačke kuće Warner Classic.

Prodaja ulaznica počinje 31. januara od 10 časova na biletarnici Beogradske filharmonije (Studentski trg 11) kao i preko filharmonijskog onlajn sistema. Zbog epidemijske situacije, koncert će biti održan u smanjenom kapacitetu dvorane Kolarca prema kovid restrikcijama.

Za ovaj koncert, kao i za svaki nastup Beogradske filharmonije, važe mere za zaštitu zdravlja i borbu protiv pandemije koje podrazumevaju potvrde o kompletnoj imunizaciji, negativne testove ili dokaz o preležanoj bolesti.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura