Aktuelno iz kulture

Jovana Gavrilović: "Zlatni dečko" je priča o propasti koju nam nosi kapitalizam

Komentari

Autor: Tanjug

17/01/2022

-

10:39

Jovana Gavrilović: "Zlatni dečko" je priča o propasti koju nam nosi kapitalizam
Jovana Gavrilović - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Gošća nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" bila je glumica Jovana Gavrilović koja je govorila o svojoj ulozi u debitantskom filmu "Zlatni dečko" reditelja Ognjena Jankovića.

U priči o talentovanom mladom fudbaleru, koga igra Denis Murić, Gavrilović tumači njegovu drugaricu Sare, sa kojom je odrastao u hraniteljskoj porodici, a za svoju ulogu kaže da filmu donosi "nešto sasvim drugo...tu ljubavnu stranu života, čistu, neiskvarenu".

Euronews

"Mene intrigira što je ovo priča o svima nama. O mladosti, odrastanju...o surovosti savremenog sveta, propasti koju nam nosi kapitalizam. Mislim da svako može u tome da se pronađe, da ga nešto zaboli. Ali je i priča o novim šansama u životu. Kad posrneš, skreneš sa puta, imaš priliku da se vratiš i promeniš sve", rekla je Gavrilović.

Glumica je istakla da je bilo "božanstveno raditi" sa Jankovićem, koji je imao sluha za sve saradnike, što "dolazi iz radosti, stvaranja, pažnje i ljubavi za kolege".

Na konstataciju da uspešno gradi glumačku karijeru, glumica Ateljea 212 je rekla da se trudi da se posveti "svakom novom zadatku najviše i najbolje moguće".

"To me jedino nosi kroz život. Nisam sigurna koliko sam još uspela da se ostvarim. Mislim da me neke fenomenalne stvari tek čekaju, ali ponosna sam na sebe jer stojim iza svega što radim i dajem uvek od sebe najbolje što mogu", rekla je Gavrilović.

Preporuka za vas

Jovana Gavrilović: Osetila sam iskonski strah u scenama ubistva i silovanja u seriji "Branilac"

Komentari (0)

Kultura