Aktuelno iz kulture

Snima se igrani film o Gospodarima svemira: Netfliks i Matel otkrili kome je poverena uloga Hi-Mena

Komentari

Autor: Deadline

30/01/2022

-

14:42

Snima se igrani film o Gospodarima svemira: Netfliks i Matel otkrili kome je poverena uloga Hi-Mena
Snima se igrani film o Gospodarima svemira: Netfliks i Matel otkrili kome je poverena uloga Hi-Mena - Copyright Printscreen YouTube/ Netflix, Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kajl Alen, glumac kog smo nedavno imali priliku da vidimo u prvom mjuziklu Stivena Spilberga "West Side Story", igraće Hi-Mena, odnosno princa Adama u novoj igranoj verziji priče o tom superheroju.

Proizvođač igračaka "Matel", koji stoji iza franšize "Masters of the Universe" prebacio je projekat snimanja novog igranog filma sa Sonija na Netfliks, a režiraće ga Adam i Aron Ni.

Film koji će nositi naziv "Gospodari svemira" (Masters of the Universe) govori o siročetu po imenu Adam, koji otkriva da je zapravo princ, čija je sudbina da spase daleku zemlju od sila zla.

"'Gospodari svemira’ su legendarna franšiza koja je oblikovala maštu čitavih generacija dece porukom o tome da postanu najbolja verzija sebe", smatra Robi Brener, izvšni producent Mattel Films.

"S našim partnerima iz Netfliksa želimo da pokažemo publici da se u Eterniji može desiti bilo šta. Nastavljamo da otključavamo ovu globalnu franšizu na nove načine i jedva čekamo da vidimo borbu Kajla i Skeletora u ovoj epskoj sagi", dodao je on.

Prošlog leta Netfliks i Mattel lansirali su dve serije.

"Masters of the Universe: Revelation" je nastavak klasične priče iz osamdesetih, u kojoj glasove pozajmljiuju velike zvezde kao što su Mark Hamil, Lena Hidi, Kris Vud i Sara Mišel Gelar.

Druga, "He-Man and the Masters of the Universe" je animirana serija sa novim herojskim avanturama Čuvara sive lobanje za novu generaciju obožavalaca.

Jedini igrani film snimljen prema ovoj franšizi je "Gospodari svemira" iz 1987. sa Dolfom Lundgrenom u glavnoj ulozi, ali je doživeo neuspeh na američkim blagajnama, zaradivši svega 17,3 miliona dolara.

Komentari (0)

Kultura