Reflektor

VIDEO Majkl Kiton vraća se posle 30 godina kao Betmen, stigao prvi trejler za film "Fleš"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

20/10/2021

-

08:21

VIDEO Majkl Kiton vraća se posle 30 godina kao Betmen, stigao prvi trejler za film "Fleš"
VIDEO Majkl Kiton vraća se posle 30 godina kao Betmen, stigao prvi trejler za film "Fleš" - Copyright Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Majkl Kiton vraća se kao Betmen u novom filmu "Fleš", za koji je nedavno objavljen i prvi trejler.

Glumac će u ovom ostvarenju zaigrati uz mladog kolegu Ezru Milera koji tumači naslovnu ulogu. U trejleru vidimo Milerovog Berija Alena koji izlazi iz taksija ispred imanja koje podseća na vilu Brusa Vejna.

Pored Kitona, u novom filmu će se ulozi Betmena vratiti i Ben Aflek,  kao alternativna verzija "Mračnog viteza". Naime, glavni protagonista Fleš zahvaljujući svojoj brzini može da se šeta kroz različite ravni stvarnosti i u svakoj od njih poziva Betmena da mu pomogne da spase svet.

Kiton je ranije za Hollywood Reporter pričao o tome kako je pristao na to da se vrati ulozi Betmena.

"Morao sam da pročitam scenario više od tri puta. Morali su da mi objašnjavaju u nekoliko navrata. Ono što je interesantno je koliko bolje razumem Betmena nego onda kad sam ga ranije radio. Nikad nisam gledao na to kao: 'O, ma to je samo ta neka blesava stvar'. Nije bila blesava stvar kad sam radio Betmena. Postala je kulturološki ogromna stvar. To je legendarno. Tako da imam više poštovanja za to", rekao je glumac.

"Fleš" će se pojaviti u američkim bioskopima 4. novembra 2022, a paralelno se čeka i film "Betmen", u kom glavnu ulogu igra Robert Patison.

Preporuka za vas

Kolin Farel neprepoznatljiv kao Pingvin u "Betmenu": Preuzimam samo 49 odsto zasluga, ostalo je delo crtačkog i vajarskog genija

Komentari (0)

Kultura