Aktuelno iz kulture

"Vesele devedesete": Upoznajte novu generaciju nestašnih tinejdžera iz Viskonsina

Komentari

Autor: Hollywood reporter

04/02/2022

-

23:15

"Vesele devedesete": Upoznajte novu generaciju nestašnih tinejdžera iz Viskonsina
"Vesele devedesete": Upoznajte novu generaciju nestašnih tinejdžera iz Viskonsina - Copyright Profimedia, Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Nastavak kultne serije "Vesele sedamdesete" imaće 10 epizoda, a radnja će biti smeštena u 1995. godinu u čuvenom Viskonsinu.

Nova serija "Vesele devedesete" pratiće Leju Forman, ćerku Erika i Done, koja dolazi u posetu baki i deki za vreme letnjeg raspusta. Ona se povezuje sa novom generacijom mladih iz Point Plejsa, ali će njeno ponašanje sve vreme biti, naravno, pod budnim očima Kiti i Reda.

Kultne uloge Kiti i Reda ponoviće Kurtvud Smit i Debra Džo Rap, a produkcija je sada otkrila i imena glumaca koji će oživeti novu generaciju nestašnih tinejdžera, objavio je Hollywood reporter.

Kali Haverda ("The Lost Husband") igraće Leju Forman. Pametna na mamu, sarkastična na tatu,  Leja žudi za avanturom, ali nije sigurna gde i kako da počne. A onda otkriva najboljeg prijatelja na najneverovatnijim mestima: u komšiluku kod bake i deke u Point Plejsu.

Ešli Ofderhajd ("Emergence") igraće Gven. Život postaje zanimljiviji za Leju kada upozna ovu devojku-buntovnicu. 

"Lojalna, buntovna i srčana, Gven je definicija nesputane energije i nezvanični vođa nove generacije dece Point Plejsa. Volite Gven. Strahujte od nje. I pratite je", predstavili su ovaj lik producenti.

Mejs Koronel ("Colin in Black & White") kao Džej - šarmantan i koketan, ili se barem trudi da to bude. Ali to ne ispada uvek baš kako treba i kako bi on to želeo. Kada se ne druži sa svojim najboljim prijateljem Nejtom ili ne radi u lokalnoj video prodavnici, "naoružan" je video-kamerom i ceo svet je njegov filmski set.

Maksvel Ejsi Donovan ("Gabby Duran & the Unsittables") igraće Nejta, koji je potpuna susprotnost njegovoj mlađoj sestri Gven. Nejt ne traži mnogo od života i prihvata ga sa širokim osmehom. Pušta "družinu" da se vozi u njegovom kombiju jer je sa njim vožnja uvek zabavna. Voli svoju porodicu, svoju devojku i Garta Bruksa.

profimedia

Originalna podela "Vesele sedamdesete"

Rejn Doi ("Barb and Star Go to Vista Del Mar") kao Ozi. 

"Svi vole Ozija. On je pronicljiv, sarkastičan i zreliji od svojih vršnjaka. Ozi je gej i nema strpljenja za svet koji ga ne prihvata onako kako to čine njegovi prijatelji", navode iz produkcije.

Sem Morelos igraće Niki, koja je fokusirana, pametna i kompulsivna. Spolja gledano, lako biste je mogli zamisliti kao budućeg lekara ili advokata. Međutim, u njoj je više bunta nego što ga ima frustrirana debitantkinja a njen dečko Nejt zna kako da joj ide niz dlaku.

"Zeleno svetlo" za nastavak kultne serije koja je debitovala 1998. nedavno je zvanično dao Netflix, a mediji su potom objavili da je verovatno da će se još neko, osim Smita i Rap, iz stare glumačke postave pojaviti u novim epizodama. U originalnoj postavci igrali su Ešton Kučer, Tofer Grejs, Mila Kunis, Lora Prepon i Vilmer Valderama, kao i Deni Masterson kome se trenutno sudi po tri optužbe za silovanje. 

Kako je ranije najavljeno, u radu na ovom nastavku će učestvovati i kreatori "Veselih sedamdesetih" Boni i Teri Tarner.

Preporuka za vas

Goran Kapetanović je režiser najgledanije švedske serije, kako je moguće da ne znamo za njega
Igor Stoimenov: Najveća vrednost "Bese" je što možete da je gledate gde god hoćete u svetu

Komentari (0)

Kultura