Aktuelno iz kulture

Novi ruski film Miloša Bikovića "Hoću muža" i holivudski blokbaster "Betmen" na 50. Festu

Komentari

Autor: Tanjug

15/02/2022

-

13:03

Novi ruski film Miloša Bikovića "Hoću muža" i holivudski blokbaster "Betmen" na 50. Festu
Novi ruski film Miloša Bikovića "Hoću muža" i holivudski blokbaster "Betmen" na 50. Festu - Copyright Prinstscreen YouTube/Central Partnership, Warner Bros. Pictures

veličina teksta

Aa Aa

Specijalne projekcije najnovijeg "Betmena" i ruskog filma "Hoću muža" biće 3. i 5. marta u okviru jubilarnog 50. Festa, saopštili su distributeri.

Novi ruski film "Hoću muža" rediteljke Sonje Karpunjine imaće svoju svetsku premijeru u Beogradu kao deo revijalnog programa Gala - Specijalna projekcija.

Glavnu ulogu u ovom ostvarenju tumači srpski glumac Miloš Biković, koji će takođe predsedavati žirijem Glavnog takmičarskog programa Festa.

U ovoj romantičnoj komediji publika će upoznati novinarku Ljubu, kojoj se sve u životu odvija po planu: radi kao voditeljka na televiziji i ima uspešnog i bogatog verenika.

Međutim, taj plan počinje da se ruši kada Ljubin mobilni prestane da radi i ona zatraži da obavi poziv sa telefona slučajnog prolaznika - Sergeja.

Ovaj susret pokrenuće seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Pored toga, paralelno sa svetskom premijerom, najnoviji film američke produkcije "Betmen" reditelja Meta Rivsa stiže u Beograd, a glavnu ulogu u ovom ostvarenju tumače Robert Patinson i Zoi Kravic.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura