Aktuelno iz kulture

Stiven Spilberg: "Squid Game" je promenila pravila igre u industriji

Komentari

Autor: Deadine

20/03/2022

-

14:01

Stiven Spilberg: "Squid Game" je promenila pravila igre u industriji
Stiven Spolberg - Copyright AP/Charles Sykes

veličina teksta

Aa Aa

Stiven Spilberg smatra da je korejska serija "Squid Game" "promenila pravila igre" u industriji i za to se zahvalio izvršnom direktoru Netfliksa.

"'Squid Game' je promenila računicu za sve nas. Hvala ti Tede Sarandose", rekao je čuveni reditelj, dok je komentarisao značaj odabira glumačkog ansambla.

"Nekada davno domaće zvezde privlačile su publiku da pogleda filmove, a danas nepoznati ljudi mogu biti zvezde cele mini serije, mogu biti u filmovima", rekao je on na panelu povodom dodele Nagrada Udruženja producenata.

Spilberg, koji je ove godine nominovan kao producent mjuzikla "Priča sa zapadne strane" dodao je da međunarodno tržište i dalje zahteva poznate zvezde. 

U panel diskusiji učestvovao je i producent filma "Being the Ricardos" Tod Blek, koji je u svom filmu, pored velikih zvezda Nikol Kidman i Havijera Bardema takođe uvrstio i manje poznate glumce i glumice.

"Interesatno je da možete da mešate ansambl. Divno je biti u stanju da kažete: imaću zvezdu u manjoj ulozi. Imaću nekoga nepoznatog u glavnoj ulozi", rekao je Blek, dodajući da će u devet od deset slučajeva, ukoliko je scenario dovoljno dobar, to biti uspešno.

"Squid Game" definitivno dobija nastavak

Reditelj hit serije Huang Don-hjuk takođe je prisustvovao dodeli nagrada Udruženja filmskih producenata i ispričao novinarima Deadline portala da još radi na postavci scenarija za drugu sezonu.

"Biće još odličnih igara, to je sve što mogu reći. Još mozgam i prikupljam ideje za 2. sezonu. Još nisam ni počeo da pišem", rekao je on.

Tanjug/AP/Netflix

 

On je nagovestio da se većina likova koje smo upoznali u prvoj sezoni neće vratiti iz prostog razloga što su mrtvi, ali i da bi Ho Jeon Džun, koja igra jedan od glavnih ženskih likova, mogla ponovo da se vrati na male ekrane.

"Recimo da ona možda ima sestru bliznakinju, videćete već", rekao je reditelj.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura