Aktuelno iz kulture

Audicija za mjuzikl "Flashdance" u Pozorištu na Terazijama

Komentari

Autor: Euronews

11/06/2021

-

14:33

Audicija za mjuzikl "Flashdance" u Pozorištu na Terazijama
Audicija za mjuzikl "Flashdance" u Pozorištu na Terazijama - Copyright Pozoriste na Terazijama

veličina teksta

Aa Aa

Pozorište na Terazijama objavilo je audiciju za mjuzikl "Flešdens" u režiji Vladana Đurkovića, a kasting će biti održan za uloge Aleks i Glorije.

Za audiciju za ulogu Aleks potrebno pripremiti song "Next step" prema materijalima i zadatu koreografiju koja će biti uvežbavana na raspisanim probama.

Za audiciju se mogu prijaviti glumice, ali i studentkinje završne godine glume, starosti do 33 godine.

Za audiciju za ulogu Glorije, takođe, su pozvane glumice (i studentkinje završne godine glume), starosti do 33 godine, a potrebno je pripremiti song "Chameleon Girls".

Audicija se raspisuje i za ženske i muške baletske igrač i za tu audiciju je potrebno pripremiti zadatu koreografiju koja će biti uvežbavana na raspisanim probama.

Prijavljivanje za audiciju će biti od 14. juna do 16. juna u terminu od 11 do 15 časova u Pozorištu na Terazijama.

Specifičnost ovog mjuzikla je zahtevan koreografski izraz sa posebnim akcentom na plesačkoj virtuoznosti baletskih i glumačkih izvođača.

Sve detaljne informacije o audiciji mogu se pronaći na sajtu pozorišta.

Pozorište na Terazijama ima u planu da u pozorišnoj sezoni 2021/22. premijerno izvede mjuzikl "Flashdance" (Tom Hedley/Robbie Roth/Robert Cary).

Pozorište na Terazijama kao jedino muzičko pozorište u regionu izvodi repertoar najvećih brodvejskih naslova, ali stvara i neguje i domaći mjuzikl.

Komentari (0)

Kultura