Aktuelno iz kulture

"Black Bird": Objavljen trejler za poslednji projekat Reja Liote

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

09/06/2022

-

14:20

"Black Bird": Objavljen trejler za poslednji projekat Reja Liote
"Black Bird": Objavljen trejler za poslednji projekat Reja Liote - Copyright AppleTV

veličina teksta

Aa Aa

Apple TV+ objavio je prvi trejler za poslednji televizijski projekat Reja Liote seriju "Black Bird", koja će premijerno biti emitovana 8. jula.

U šest epizoda kriminalističke serije Taron Edžerton igra Džimija Kina, srednjoškolsku zvezdu fudbala, koji je osuđen na deset godina zatvora.

Tužioci mu daju neobičnu ponudu: može odslužiti svoju kaznu bez mogućnosti pomilovanja ili se prebaciti u zatvor sa maksimalnom zaštitom, kako bi se sprijateljio sa čovekom osumnjičenim za serijska ubistva i naterati ga da prizna još neka od njih.

Liota, koji je preminuo prošlog meseca u 67. godini, igra Džejmsa Kina poznatog kao Big Džim, Džimijevog oca i nekadašnjeg policajca.

"Nikada ovo nisam želeo da ti se desi. Želeo sam sasvim drugačiji život - redovnu platu, decu, porodicu", kaže on svom sinu u novom trejleru.

"Black Bird" zasnovana je na memoarima Kina mlađeg pod nazivom "Sa đavolom: Pali heroj, serijski ubica i opasna trampa za iskupljenje". 

Iako je reč o poslednjoj televizijskoj ulozi Liote, zvezda "Dobrih momaka" završio je i rad na najmanje dva filma - "El Tonto" i "Cocaine Bear", koji bi trebalo da uskoro budu premijerno prikazani.

Glumac je umro u Dominikanskoj Republici, gde je snimao film "Dangerous Waters", triler u kom je igrao sa Erikom Dejnom i Odejom Raš. 

Taron Edžerton, zvezda serije "Black Bird", dirljivim rečima se oprostio od iskusnijeg kolege na svom Instagramu.

 

 

"Zakoračio sam na set 'Black Bird' u maju prošle godine, uzbuđen što ću raditi sa Rejem Liotom i još uzbuđeniji što će on igrati mog oca. Držao se po strani. Štedeo je svoju energiju za izvođenje. Nisam znao kako da mu priđem jer nisam želeo da ga remetim. Primetio me je, prišao mi i zagrlio me bez reči. Bio je to dug zagrljaj, ali nije bilo neprijatno. Tog prvog dana razgovarali smo samo dok smo bili u svojim likovima. Mislim da je želeo da budemo otac i sin pre nego što budemo kolege", napisao je Edžerton zaključivši da će uvek biti ponosan na svoje scene s Rejem. 

"Kada sam prvi put video našu seriju, poslao sam mu poruku u kojoj sam mu rekao da je njegovo izvođenje prelepo i da sam veoma ponosan na naš rad. Njegov odgovor je bio: 'Učinio si da te lako zavolim, sine moj'. Rej, taj osećaj je bio obostran. Nedostajaćeš mi", dodao je glumac.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura