Aktuelno iz kulture

Prvi tizer za završnicu četvrte sezone serije "Stranger Things": Ko će pobediti u okršaju Jedanaestice i Vekne

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

10/06/2022

-

16:26

Prvi tizer za završnicu četvrte sezone serije "Stranger Things": Ko će pobediti u okršaju Jedanaestice i Vekne
Prvi tizer za završnicu četvrte sezone serije "Stranger Things": Ko će pobediti u okršaju Jedanaestice i Vekne - Copyright Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Finale 4. sezone hit serije "Stranger Things" u kojoj važnu ulogu ima i srpski glumac Nikola Đuričko, biće dostupno od 1. jula na Netfliksu, a taj striming servis predstavio je i prvi tizer.

Od ranije je poznato da se drugi deo ove sezone sastoji od dve epizode filmskog formata: jedna će trajati sat i 25 minuta, a druga čak dva sata i 19 minuta.

"To je ogromna, ogromna završnica. Neću da kažem da je sve u akciji, ali ima mnogo akcionih scena i mnogo velikih emotivnih trenutaka za likove", nagovestio je za Entertainment Weekly kreator serije Met Dafer, dodavši da u rukavu imaju još iznenađenja.

Novi trejler ne otkriva šta se dogodilo sa Jurijem, likom kog u seriji igra Nikola Đuričko, ali ni Džojs (Vinona Rajder) i Dmitrijem koji su u Rusiji, a nema novosti ni o Džonatanu, Vilu, Majku i Argajlu iz Kalifornije.

Ukoliko niste gledali dosadašnje epizode četvrte sezone, imajte u vidu da ostatak teksta sadrži "spojlere" i da bi mogao da vam pokvari doživljaj.

Sedma epizoda koja je okončala prvi deo sezone donela je neočekivana otkrića. Vekna, neprijatelj naših junaka, zapravo je Henri Kril, prvo dete sa specijalnim moćima koje je privuklo pažnju dr Martina Brenera, poznato i kao Jednica (One). 

Jedanaestica (Eleven) je shvatila da se s njim već suočila u ranijem detinjstvu, ali da je blokirala sećanja kada je on massakrirao gotovo sve u laboratoriji u Hokinsu. Ona je tada otvorila portal u Naopaki svet i tamo ga zatvorila, a on je u međuvremenu mutirao u stvorenje koje smo upoznali kao Veknu.

Sudeći po tizeru, sada će se ponovo suočiti. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura