Aktuelno iz kulture

Bijonse najavila novi album: Stiže "Renesansa"

Komentari

Autor: Euronews

17/06/2022

-

16:53

Bijonse najavila novi album: Stiže "Renesansa"
Bijonse najavila novi album: Stiže "Renesansa" - Copyright AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Svetska zvezda Bijonse najavila je svoj novi album - "Renaissance" ili u prevodu "Renesansa" - koji bi trebalo da bude dostupan od 29. jula.

Šest godina nakon njenog multimedijalnog albuma "Lemonade" koji je dobio izvanredne ocene kritike i publike, umetnica je najavila novi projekat minimalističkim vizualima na društvenim mrežama i striming platformama.

Apple Music listing ukazuje da će album imati 16 pesama, piše Euronews.

Poslednjih godina Bijonse je tek sporadično objavljivala pesme. Pre četiri godine lansirala je zajednički album sa svojim mužem, reperom Džej Zijem, pod nazivom "Everything Is Love", zatim saundtrek za film "Kralj lavova" 2019. dok je singl "Be Alive" za film "Kralj Ričard" objavila u novembru prošle godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Pratioce je prethodno zaintrigirala izbrisavši sve svoje profilne slike na društvenim mrežama, a na svom zvaničnom sajtu objavila je natpis: "Šta je B7?" (What is a B7). 

Prošle godine je u intervjuu za Harper’s Bazaar izjavila da je počela da radi na novoj muzici.

"Uz svu izolaciju i nepravdu tokom prošle godine, mislim da smo svi spremni da pobegnemo, putujemo, volimo i smejemo se ponovo. osećam da dolazi renesansa i želim da budem deo tog bekstva na svaki mogući način. Bila sam u studiju godinu i po dana", rekla je Bijonse tada.

Ona je tada priznala da joj ponekad treba i više vremena, da presluša na hiljade zvukova i pronađe nešto što joj se dopada.

"Ipak, ništa ne može da se poredi sa ljubavlju, strašću i isceljenjem koje osećam u studiju. I 31 godinu kasnije podjednako je uzbudljivo, kao kad sam imala devet godina. Da, muzika dolazi!", najavila je umetnica tada. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura