Aktuelno iz kulture

Povratak korenima: U Grčkoj počelo snimanje novog nastavka filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba"

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

23/06/2022

-

10:53

Povratak korenima: U Grčkoj počelo snimanje novog nastavka filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba"
Povratak korenima: U Grčkoj počelo snimanje novog nastavka filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Nija Vardalos režira treći deo filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" koji se trenutno snima u Grčkoj.

"Hvala vam na divnim porukama i čekanju. Snimamo u prelepoj četvrti Plaka u Atini", rekla je scenaristkinja i rediteljka u videu koji je objavila na svom Instagramu.

Još nije poznato o čemu se radi u trećem delu filma, ali je Nija nagovestila u jednoj od ranijih objava da bismo ponogo mogli da vidimo Lejni Kazan Luja Mandilora i Điju Karides.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

 

Majkl Konstantin, glumac koji je igrao oca glavne protagonistkinje Tule Portokalos, preminuo je prošlog septembra. 

"Rekao mi je da neće moći da nam se pridruži u trećem filmu i njegova želja je bila da nastavimo dalje. Napisala sam scenario imajući u vidu njegovu odluku i zauvek ću kao blago čuvati njegove poslednje poruke koje mi je poslao, nadajući se da ćemo snimati uskoro", rekla je nedavno Vardalos.

Prema mišljenju mnogih, jedna od najboljih romantičnih komedija poslednjih decenija, "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" bila je neočekivani hit u bioskopima, a iako je snimljena sa budžetom od samo pet miliona, zaradila je gotovo 369 miliona dolara širom sveta.

Vardalos je tada dobila prvu nominaciju za Oskara i to za originalni scenario i snimila i jednu sezonu serije "Moj veliki mrsni grčki život", kao i drugi deo filma.

Ona je u jednom ranijem intervjuu opravdala dugo čekanje na novi nastavak time što je i sama želela da se ostvari kao majka.

"Čekala sam da mi dođe majčinstvo, da istražim emocije koje bi majka mogla da zna, jer sam na kraju prvog filma napisala da su Tula i Ijan postali roditelji. Želela sam da priča ostane linearna", rekla je rediteljka ranije za Entertainment Weekly.

Komentari (0)

Kultura