Aktuelno iz kulture

Džoni Dep ponovo okuplja svoju super-grupu Hollywood Vampires

Komentari

Autor: Variety

24/06/2022

-

09:37

Džoni Dep ponovo okuplja svoju super-grupu Hollywood Vampires
Alis Kuper i Džoni Dep - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Još je neizvesno u kom pravcu će ići filmska karijera Džonija Depa, nakon što je na sudu dobio slučaj protiv bivše žene Amber Herd, ali kao muzičar niže uspeh za uspehom.

Nakon što je objavio novu pesmu sa Džefom Blekom, na čijoj je turneji gostovao, dok je sud u Virdžiniji izricao presudu u njegovu korist, sada najavljuje i novo okupljanje svoje super-grupe Hollywood Vampires, čiji su članovi, pored njega, još i Džo Peri, Alis Kuper i Tomi Henriksen.

Oni su zbog pandemije bili primorani da otkažu turneju koja je bila zakazana u martu, ali sada planiraju da nastupe u Nemačkoj i Luksemburgu i to na ukupno šest koncerata. Ipak, oni će se održati tek sledeće godine, jer u dvoranama koje su rezervisali sve do tad nema slobodnih termina.

Džonijev novi album pod nazivom "18", koji je snimio zajedno sa Bekom, trbalo bi da bude objavljen 15. jula, piše Variety.

Na albumu se nalaze uglavnom obrade poznatih rok pesama, ali i dve Depove autorske pesme - "This Is A Song For Miss Hedy Lamarr", koja je već ugledala svetlo dana i "Sad Motherfuckin' Parade". 

U saopštenju koje najavljuje novi album, Bek je rekao da je pesmu o Hedi Lamar čuo još pre tri godine i da ga je oduševila.

"Ta pesma je razlog zbog kog sam mu tražio da sa mnom napravi album", rekao je Bek.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura