Poznati

Džoni Dep objavio upozorenje za pratioce na društvenim mrežama

Komentari

Autor: Independent

21/06/2022

-

17:48

Džoni Dep objavio upozorenje za pratioce na društvenim mrežama
Džoni Dep - Copyright AP/Alvaro Barrientos

veličina teksta

Aa Aa

Džoni Dep je objavio upozorenje svojim pratiocima na društvenim mrežama ukazujući na porast broja naloga koji se lažno predstavljaju kao on i izvlače korist od povećanog interesovanja javnosti za glumca, nakon njegove parnice sa bivšom ženom Amber Herd.

Zvezda franšize "Pirati s Kariba" stekao je preko 10 miliona pratilaca za samo 24 sata od objavljivanja svog prvog TikTok videa, a na toj mreži sada ga prati ukupno preko 15 miliona ljudi.

"Saznao sam da postoje lažni nalozi koji se pretvaraju da sam ja ili ljudi koji rade za mene", napisao je glumac, prenosi Independent.

"Nemam privatne ili dodatne naloge ni na jednoj platformi. Ovo su jedine stranice koje vodimo ja i moj tim i na kojima ćemo deliti novosti i komunicirati: Instagram @JohnnyDepp TikTok @JohnnyDepp Facebook @JohnnyDepp Discord @JohnnyDepp0854", objavio je Dep na svom Instagram storiju.

On je takođe pozvao pratioce da budu na oprezu, "jer deluje da su oni koji vode te lažne naloge nezajažljivi".

"Moj tim radi na tome da reši problem. Hvala vam na podršci i što ste me obavestili o ovom problemu. Ljubav i poštovanje, Dž. D.", zaključio je Dep.

Podsećamo, na nedavnom suđenju povodom tužbi Depa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, koja je tvrdila da ju je Dep fizički i seksualno napao u više navrata, porota je odlučila u korist glumca po tri tačke opružnice.

Porota je, nakon što je utvrdila da je Herd klevetala svog bivšeg supruga u članku "Vašington posta" iz 2018. Depu dodelila 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade.

Dep će se sledećeg meseca ponovo naći pred sudom, ovog puta zbog optužbe za napad, koju je protiv njega podigao član filmske ekipe Greg "Roki" Bruks. On tvrdi da ga je glumac udario pesnicom u grudi tokom svađe na snimanju filma "Grad laži" u Los Anđelesu u aprilu 2017.

TV mreža "Zakon i zločin", koja je direktno prenosila Depovo suđenje za klevetu sa Amber Herd, saopštila je da je odbijen njen zahtev podnet Višem sudu okruga Los Anđelesa u vezi dobijanja dozvole za emitovanje novog suđenja, kada ono počne 25. jula, preneo je "Njuzvik".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin