Aktuelno iz kulture

Lea Sejdu, zvezda Bondovih filmova, je Lejdi Margo u nastavku "Dine"

Komentari

Autor: Deadline

26/06/2022

-

15:56

Lea Sejdu, zvezda Bondovih filmova, je Lejdi Margo u nastavku "Dine"
Lea Sedu - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Lea Sejdu koja ima jednu od glavnih uloga u novom hororu Dejvida Kronenberga "Crimes of the Future" i u poslednjem filmu Danijela Krejga o Džejmsu Bondu "No Time to Die", sada je u pregovorima da igra lik Lejdi Margo u nastavku filma "Dina" Denija Vilneva.

"Deadline" podseća da je u originalnom romanu Frenka Herberta Lejdi Margo "dugogodišnja sluškinja Sestrinstva".

Očekuje se da će drugi deo "Dine" početi da se snima ove jeseni, a u bioskopima bi trebalo da se nađe 20. oktobra 2023. godine.

Pored popularne francuske glumice, u nastavku "Dine" pojaviće se i legenda Kristofer Voken i glumac Ostin Batler koji trenutno osvaja svet sa ulogom kralja rokenrola u filmu "Elvis".

Reditelj Vilnev ranije je izjavio za Variety da je u početku planirao da oba dela snima simultano.

"Iz nekoliko razloga se to nije desilo i ja sam se složio da prvo napravim prvi deo, a onda vidim da li će film probuditi dovoljno entuzijazma", rekao je on.

"Dina" je zasnovana na čuvenom istoimenom romanu Frenka Herberta, a svoju prvu ekranizaciju imala je 1984. u režiji Dejvida Linča. 

U glavnoj ulozi je jedna od najvećih mladih zvezda današnjice Timoti Šalame, koji je najavio da ćemo u drugom delu imati mnogo više prilike da gledamo njegovu koleginicu Zendaju.

"Čani će igrati ogromnu ulogu u sledećem filmu. Ne znam da li već postoji scenario, ali na osnovu knjige, uz ledi Džesiku (Rebeka Ferguson), ima šta da radi, da tako kažem. Zendaja je bila neverovatna u ovom filmu. Ona radi neverovatan posao i krči svoj put i neverovatno je kul", rekao je glumac.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura