Aktuelno iz kulture

Kristijan Bejl bi se vratio ulozi Betmena, ali pod jednim uslovom

Komentari

Autor: Collider

29/06/2022

-

16:55

Kristijan Bejl bi se vratio ulozi Betmena, ali pod jednim uslovom
Kristijan Bejl bi se vratio ulozi Betmena, ali pod jednim uslovom - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kristijan Bejl, glumac koji je igrao ulogu Betmena u tri filma o maskiranom osvetniku: "Betmen počinje", "Mračni vitez" i "Uspon Mračnog viteza", otkrio je da bi voleo da svoj crni plašt ogrne i četvrti put, ali pod jednim uslovom.

Oskarovac ističe da mu niko do sada "nije pominjao" četvrti nastavak franšize, iako su poslednja dva filma premašila milijardu dolara na bioskopskim blagajnama, ali je dodao da bi se vratio ulozi pod uslovom da film režira Kristofer Nolan.

"Imao sam pakt sa Krisom Nolanom. Rekli smo: 'Hajde da napravimo tri filma, ako budemo imali sreće da to uradimo, a onda ćemo se udaljiti. Nećemo se predugo zadržavati'. Tako da, ako bi Kris Nolan ikada rekao sebi: 'Imam još jednu priču da ispričam' i ako bi poželeo da tu priču ispriča sa mnom, ja bih pristao", rekao je Bejl.

Glumac je podvukao da su sve glasine da je on odbijao ponude za povratak Betmenu lažne.

"Povremeno bi mi ljudi rekli: 'Čujemo da su ti nudili ovo ili ono', a ja im odgovorim: 'To je vest i za mene. Niko mi ništa od toga nije rekao'", ispričao je Bejl za ScreenRant.

"Puštam da me emocije iznenade"

Njega ćemo uskoro moći da vidimo u ulozi Gora, "boga kasapina" u Marvelovom filmu "Tor: Ljubav i grom", o kojoj je govorio u drugom intervjuu za Collider.

Upitan kako snima emotivno napete scene, koje uzimaju mnogo energije i kako izgleda njegov proces, glumac je odgovorio da svoje likove gradi nedeljama.

"S tim sam đavolski dosadan. Ne čitam obavezno ni scenario tako puno. Prođem ga nekoliko puta, ali se onda u suštini isključim i budem spreman za situaciju da mi reditelj kaže: 'Znaš šta, zaboravi sve. Hajde da sve izmislimo', a da ja mogu da budem u redu s tim", rekao je Bejl.

Printscreen YouTube/IndiaMarvel

Kristijan Bejl u ulozi Gora u filmu "Tor: Ljubav i grom"

On je rekao i da se ne opterećuje preterano učenjem scenarija, ali ni pripremom emotivnih scena.

"Kad je reč o emotivnim stvarima, mislim da je najgora stvar na svetu pripremati se za to, jer vas i u životu emocije iznenade, zar ne? Nikad ih ne planirate, jer bi u suprotnom bile lažne. Tako da ih samo pustim da me iznenade i pustim da se desi, ako će se desiti. Ako ne, onda ništa".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura