Poznati

Kristijan Bejl otkrio svoj "omiljeni film": Plakao sam od smeha dve noći zaredom

Komentari

Autor: Yahoo Entertainment

17/01/2022

-

12:01

Kristijan Bejl otkrio svoj "omiljeni film": Plakao sam od smeha dve noći zaredom
Kristijan Bejl otkrio svoj "omiljeni film": Plakao sam od smeha dve noći zaredom - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kristijan Bejl je, prema sopstvenom priznanju, neodlučan kad je reč o odabiru omiljenih filmova, ali zato jedan ima kao "kec u rukavu", kad god ga novinari pitaju šta najviše voli da gleda.

Popularni glumac, koji važi za jednog od najtraženijih u Holivudu, potvrdio je za Yahoo Entertainment jedan od internet mitova da je njegov omiljeni film komedija Krisa Farlija "Nindža sa Beverli Hilsa", koja je premijerno prikazana u bioskopima pre 25 godina.

U tom filmu, igra sam Farli kao sada odraslo siroče odgajano u klanu nindži, koje putuje u Južnu Kaliforniju da reši misteriozno ubistvo.

Bio je to poslednji film voljenog komičara, koji je umro sedam meseci posle premijere u 34. godini života.

Bejl je priznao da mu je teško da odluči koji mu je film omiljeni.

"Ima tako mnogo filmova koji ispunjavaju određene trenutke... Postoji film za različita raspoloženja koja imate", rekao je glumac.

"Ali univerzalni odgovor koji dajem na to pitanje je 'Nindža iz Beverli Hilsa'. To je lako da kažem, jer većina ljudi kaže: 'Šta? Oh, dobro'", rekao je glumac.

On je takođe pohvalio rad Krisa Farlija.

"On je fantastičan. Očigledno imam i druge filmove, ali sam taj gledao dve noći zaredom i oba puta plakao od smeha, tako da sam odlučio da ga dajem kao svoj odgovor na pitanje o omiljenim filmovima", rekao je Bejl, dodavši da filmove "ne gleda baš često".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin