Aktuelno iz kulture

Sem Ašgari o braku sa Britni Spirs: Zamišljali smo venčanje kao bajku i tako je i bilo

Komentari

Autor: Good Morning America

30/06/2022

-

11:00

Sem Ašgari o braku sa Britni Spirs: Zamišljali smo venčanje kao bajku i tako je i bilo
AP/Jordan Strauss - Copyright AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Sem Ašgari prvi put je progovorio o svom braku sa Britni Spirs, koji je sklopljen u junu ove godine, posle gotovo pet godina veze.

"Još mi ne ulazi u glavu da sam muž", rekao je Ašgari za "Good Morning America", promovišući svoj novi film "Hot Seat" sa Melom Gibsonom u glavnoj ulozi.

"Dugo smo čekali na to. Zamišljali smo da će biti kao bajka i zaista je bilo. Želeli smo da proslavimo sa voljenima, bliskim ljudima. Samo smo želeli da slavimo i to smo i uradili", rekao je glumac.

Ašgari je odao priznanje svojoj supruzi što mu je pomogla u izgradi karijere.

Printscreen YouTube/Movie Trailers Source

Sem Ašgari u filmu "Hot Seat"

"Nisam bio naročito primećen dok mi moja žena nije pružila ovu neverovatnu platformu. Uvek ću to ceniti i uvek ću biti zahvalan na tome", rekao je on.

"Ni jednu priliku ne uzimam zdravo za gotovo i zaista se trudim da ostanem pozitivan, imajući u vidu šta se sve dešava", dodao je glumac.

Britni i Sem upoznali su se na snimanju njenog spota 2016. godine, a verili su se u septembru prošle godine. 

Njihovom venčanju koje su proslavili u Britninoj kući u Los Anđelesu prisustvovale su mnoge zvezde, među kojima Madona, Donatela Versače, Paris Hilton i drugi.

"Operativac za specijalno naoružanje"

Triler "Hot Seat" u kom Ašgari igra jednog od operativaca za specijalno naoružanje i taktiku, u glavnim ulogama ima Mela Gibsona i Kevina Dilona.

Film prati bivšeg hakera (Gibson) koji pokušava da iz zgrade pune zamki izbavi čoveka (Dilon) ispod čije je stolice podmetnuta bomba.

Ašgari koji je inače lični trener, već je imao iskustva u akcionim scenama. On se prošle godine pojavio u filmu "Black Monday", a u maju je za magazin Variety da je njegov cilj da "postane zaokružen glumac".

"Želim da radim akcione filmove, ali da mogu da radim i drame. To je moja veština i želim da u njoj budem stoprocentno uspešan. Akcija je nešto što želim da radim - akcija, drama i trileri, to su žanrovi u koje želim da se oprobam. Ali ako možete da se bavite komedijom, možete bilo šta", smatra Ašgari.

Glumac iranskog porekla takođe je izjavio da želi da postane "prvi bliskoistočni glumac koji će igrati superheroja". 

"Marvel ili bilo ko drugi, mogu da me pozovu", rekao je on.

Komentari (0)

Kultura