Poznati

Verila se Britni Spirs: Iako je na korak od samostalnosti i planira brak, pevačica će morati da traži dozvolu staratelja

Komentari

Autor: Guardian

13/09/2021

-

09:38

Verila se Britni Spirs: Iako je na korak od samostalnosti i planira brak, pevačica će morati da traži dozvolu staratelja
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Britni Spirs i njen dečko Sem Ašgari su se verili, a pevačica je srećne vesti objavila na svom Instagramu.

"Ne mogu da verujem!", napisala je Britni u objavi na Instagramu uz video sa svojim verenikom, na kom se na njenoj ruci vidi veliki dijamantski prsten.

 

 

Vesti o veridbi Britni i Ašgarija stižu samo nekoliko dana nakon što je otac pevačice zatražio od suda okončanje aranžmana starateljstva nad njenim životom i finansijama, kojim je upravljao poslednjih 13 godina.

Ašgarijev menadžer Brendon Koen potvrdio je da je par veren, prenosi Gardijan.

"Oni su ozvaničili svoju dugu vezu i dirnuti su podrškom, posvećenošću i ljubavlju koju dobijaju", rekao je Koen za agenciju Rojters.

Četvorokaratni dijamantski prsten koji Britni sada nosi delo je Forever Diamonds firme iz Njujorka, koja je u zvaničnom saopštenju napisala da je u prsten ugravirana reč "Lavica" jer je to nadimak kojim Ašgari oslovljvava svoju sadašnju verenicu.

Par se upoznao na snimanju spota "Slumber Party" 2016. godine. Pevačica je ranije rekla pred sudom da je želela da se uda za Ašgarija i s njim dobije bebu, ali da joj to nije bilo dozvoljeno.

Pravno gledano, Spirs može da se uda, ali njeni staratelji moraju dati dozvolu za to, kao što je slučaj i sa drugim većim životnim odlukama koje pevačica donosi.

Ona je ranije bila u braku sa Kevinom Federlajnom, s kojim ima dvojicu sinova od 14 i 15 godina. 

Kratko je bila udata za prijatelja iz detinjstva Džejsona Aleksandera 2004. godine.  

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin