Poznati

Bivši muž Britni Spirs "samo želi da majka njegove dece bude srećna i zdrava"

Komentari

Autor: Entertainment Tonight

29/06/2021

-

14:18

Bivši muž Britni Spirs "samo želi da majka njegove dece bude srećna i zdrava"
Kevin Federlajn i Britni Spirs - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Advokat Kevina Federlina, bivšeg muža Britni Spirs, preneo je utiske svog klijenta o nedavnom obraćanju pevačice pred sudom u kom je tražila svoju samostalnost.

"Kevin je podržava u tome da uradi ono što je najbolje za nju. NIje važno koliko je starateljstvo imalo pozitivan efekat, ako je negativno uticalo na njeno stanje svesti. Zato je podržava da živi u najboljem mogućem okruženju u kom će njihova deca moći da je posećuju", rekao je advokat Mark Vinsent Kaplan za Entertejnment tunajt..

Advokat je dodao da Kevin želi da majka njegove dece bude srećna i zdrava.

Britni i Kevin imaju dvojicu sinova: Šona (15) i Džejdena (14), a Kevin je trenutno glavni staratelj dečaka sa 70 odsto starateljskih prava.

Spirs je podnela zahtev za razvod od Federlajna 7. novembra 2006. godine posle samo dve godine braka, navodeći nepomirljive razlike i tražeći i fizičko i pravno starateljstvo nad njihovo dvoje dece.

Britni podržala i sestra

Džejmi Lin Spirs takođe je progovorila o ispovesti njene sestre objavivši niz emotivnih storija na svom Instagramu. 

"Jedini razlog zbog kog ovo nisam ranije uradila je taj što sam čekala trenutak da moja sestra govori za sebe i kaže šta oseća da treba da kaže javno. Ali sada kad je vrlo jasno rekla šta je trebala da kaže, osećam da mogu da je pratim i kažem ono što ja mislim da treba reći", rekla je Džejmi Lin, prenosi Hafington post. 

"Ne interesuje me ako hoće da pobegne u džunglu i ima milion beba u sred ničega ili ako hoće da se vrati i dominira svetom na način na koji je to radila mnogo puta ranije, jer ja nemam ništa da dobijem ili izgubim u bilo kom slučaju. Ja sam samo sestra koju samo interesuje njena sreća", rekla je Džejmi Lin.

Ona se poslednjih dana susretala sa mnogim optužbama na njenim družtvenim mrežama da nije adekvatno podržala sestru, na šta je odgovorila kroz suze.

"Možda je nisam podržala onako kako bi javnost želela da sam to uradila, sa heštegom na javnoj platformi. Ali mogu da vas uverim da sam svoju sestru podržavala mnogo pre nego što se hešteg pojavio i da ću nastaviti da je podržavam i posle", rekla je ona.

Britni je nedavno po prvi put javno progovorila o starateljstvu koje njen otac ima nad njenom imovinom i pred sudom ga opisala kao "nasilni" aranžman koji ju je uskratio za njena osnovna ljudska prava. Takođe je rekla da niko iz porodice nije uradio ništa da joj pomogne.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin