Poznati

Otac Britni Spirs podneo zahtev za okončanje starateljstva: Treba da dobije drugu šansu i živi kako sama odabere

Komentari

Autor: Independent

08/09/2021

-

09:39

Otac Britni Spirs podneo zahtev za okončanje starateljstva: Treba da dobije drugu šansu i  živi kako sama odabere
Džejmi Spirs, Britni Spirs - Copyright AP/Uncredited

veličina teksta

Aa Aa

Otac Britni Spirs Džejmi podneo je zahtev sudu da okonča aranžman starateljstva koji mu je duže od jedne decenije omogućavao da kontroliše finansije i imanje pop zvezde.

"Nedavni događaji povezani sa ovim starateljstvom postavili su u pitanje da li su se okolnosti do te mere promenile, da osnove za postojanje starateljstva možda više i ne postoje", stoji u podnesku sudu.

U sudskim dokumentima otac pevačice je dva puta citirao "strastvene molbe" Britni Spirs u dva odvojena obraćanja sudu, u junu i julu ove godine.

Džejmi konstatuje da bi njegova ćerka "trebalo da živi svoj život kako sama odabere, bez ograničenja staratelja ili sudskog uplitanja", uključujući i njene finansijske, lične i medicinske odluke.

"Kako je gospodin Spirs ponovio više puta, on samo želi najbolje za svoju ćerku. Ako gospođica Spirs želi da okonča starateljstvo i veruje da može da se nosi sa svojim životom, gospodin Spirs veruje da treba da dobije tu šansu", navodi se u dokumentu.

Advokat pevačice Metju Rozengart u saopštenju za Independent rekao je da je razvoj događaja "ogromna pravna pobeda" za Britni Spirs".

"Nakon što je otkriveno njegov prestup i nedolični plan da svoju ćerku drži kao taoca tako što će pokušati da iznudi višemilionsku nagodbu, gospodin Spirs se sada efektivno predaje. Deluje da on veruje da može pokušati da izbegne odgovornost i pravdu", napisao je Rozengart dodajući da će "nastaviti istragu o lošem upravljanju finansijama" Britni Spirs.

Pre nedelju dana, pravni tim pevačice saopštio je da je njen otac zahtevao dva miliona dolara u zamenu za njegovo odstupanje sa mesta staratelja. 

O uklanjanju Džejmija Spirsa sa spiska staratelja pevačice odlučivaće se 29. septembra. 

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin