Poznati

Advokat Britni Spirs optužuje oca pevačice da pokušava da je uceni za dva miliona dolara

Komentari

Autor: Guardian

01/09/2021

-

10:03

Advokat Britni Spirs optužuje oca pevačice da pokušava da je uceni za dva miliona dolara
Advokat Britni Spirs optužuje oca pevačice da pokušava da je uceni za dva miliona dolara - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Novi advokat Britni Spirs optužio je oca pevačice Džejmija Spirsa da pokušava da iznudi dva miliona dolara isplate u zamenu za njegovo istupanje iz starateljstva.

U dokumentu koji je u utorak predao advokat Metju Rozengart navodi se da Džejmi Spirs želi da završi finansijski obračun usluga starateljstva pre nego što iz njega odstupi, ali da taj obračun podrazumeva značajne isplate na njegov račun, prenosi Gardijan.

"Britni Spirs neće biti ucenjivana. Blatantni pokušaj gospodina Spirsa da trampi svoje odstupanje u zamenu za oko dva miliona dolara u isplatama, pored miliona koje je već uzeo iz imovine gospođice Spirs, neće proći", stoji u podnesku.

Predstavnik Džejmija Spirsa još nije komentarisao ovaj potez pevačicinog advokata. Ranije je Džejmijev advokat objavio da bi javnost  "hvalila gospodina Spirsa za posao koji radi, a ne od njega pravila zlikovca", kada bi znala za stvarno stanje o mentalnom zdravlju Britni Spirs. Takođe, on je odlučno odbacio navode da je Džejmi profitirao na račun svoje ćerke, koja već trinaest godina ne odlučuje samostalno o najvažnijim aspektima svog života.

O uklanjanju Džejmija Spirsa sa spiska staratelja pevačice odlučivaće se 29. septembra. On je, međutim, već pristao da odstupi iz starateljstva, ali za to nije dao vremenski okvir.

"Jedino pitanje pred sudom, koje je nažalost godinama zanemarivano, jeste da li je trenutno suspendovanje i uklanjanje gospodina Spirsa (kao staratelja) u najboljem interesu Britni Spirs. Odgovor je nedvosmisleno da", stoji u Rozengartovom podnesku.

Džejmi Spirs od 2019. kontroliše samo finansije svoje ćerke, dok drugi staratelji odlučuju o njenom blagostanju i zdravlju, ali je Britni u svom prvom javnom obraćanju sudu ovog leta iznela niz optužbi na račun svog oca.

Britni je, između ostalog, rekla da je bila primorana da koristi kontraceptivnu spiralu i uzima lekove protiv svoje volje, da joj je bilo zabranjeno da se uda i rodi još jedno dete, pa čak i da se vozi u automobilu svog dečka bez nadzora.

"Starateljstvo mi je donelo više štete nego koristi. Zaslužujem da imam život", rekla je Britni.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin