Poznati

Odobreno da Britni Spirs angažuje svog advokata u slučaju starateljstva

Komentari

Autor: Hollywoodreporter/Variety/Independent

15/07/2021

-

09:44

Odobreno da Britni Spirs angažuje svog advokata u slučaju starateljstva
AP/Chris Pizzello - Copyright AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Sudija Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Peni dozvolila je pop pevačici Britni Spirs da angažuje svog advokata nakon potresnog svedočenja o "nasilnom" starateljstvu koje nad njom ima njen otac, a koji kontroliše njen privatni i profesionalni život već 13 godina.

Sudija je na novom ročištu odobrila da Spirsova zastupa bivši državni tužilac Metju Rozengart, koji je oca Britni Spirs pozvao da se odmah odrekne starateljstva nad pevačicom, prenose svetski mediji.

"Ako ovo nije nasilje, ne znam šta je", izjavila je Spirs rekavši da joj je otac Džejms Spirs kao staratelj, između otalog, zabranio da pije kafu, uzima vitamine za kosu, a oduzeo joj je i vozačku dozvolu.

Vivian Torin, advokat Džejmsa Spirsa, kazala je da on ne planira da prekine starateljstvo nad ćerkom rekavši da joj on uvek želi najbolje.

Podsetimo, Džejmi Spirs je dobio kontrolu nad ćerkinim ličnim i profesionalnim poslovima u starateljstvu dodeljenom po sudskom nalogu 2008. godine.

Starateljstvo mu je prvobitno dodeljeno pošto je pop zvezda smeštena u bolnicu usled zabrinutosti zbog njenog mentalnog zdravlja.

Britni je tokom postupka imala advokata kog joj je dodelio sud, a sada je prvi put dobila priliku da sama angažuje advokata.

Brojni fanovi Britni Spirs su se okupili ispred suda u Los Anđelesu i u sredu, kada je bilo održano ročište, pružajući joj podršku, a kako mediji prenose, fanovi se su se okupljali i u drugim gradovima širom Amerike. Već dobro poznatu akciju "Oslobodite Britni" podržale su i mnoge javne ličnosti, koje gotovo konstantno putem društvenih mreža apeluju da se ukine starateljstvo koje nad Spirsovom ima njen otac.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin