Poznati

Venčali se Britni Spirs i Sem Ašgari: Pevačicin bivši muž uhapšen nakon što je pokušao da spreči ceremoniju

Komentari

Autor: People

10/06/2022

-

10:21

Venčali se Britni Spirs i Sem Ašgari: Pevačicin bivši muž uhapšen nakon što je pokušao da spreči ceremoniju
Venčali se Britni Spirs i Sem Ašgari: Pevačicin bivši muž uhapšen nakon što je pokušao da spreči ceremoniju - Copyright Tanjug/AP/Chris Pizzello/Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Pop zvezda Britni Spirs udala se za verenika Sema Ašgarija sedam meseci nakon što je sud ukinuo starateljstvo nad njenom imovinom i životom, ali je njihovu intimnu ceremoniju obeležio i jedan skandal.

Neposredno pre venčanja, koje su Spirs i Ašgari organizovali u njenoj kući u Los Anđelesu, na njen posed upao je njen bivši muž Džejson Aleksander, koji je s pevačicom bio u braku 2004. na samo nekoliko sati. 

On je snimao svoj upad u Britninu kuću i objavio ga na društvenim mrežama, a obezbeđenju je rekao da je pozvan na venčanje.

Na svom Instagram lajvu, koji su kopirali neki od njegovih pratilaca, Džejson kaže radnicima obezbeđenja: "Ja sam njen prvi muž, ona je moja prva i jedina žena. Ovde sam da prekinem venčanje, jer ovde nigde nema sem Sema. Gde je porodica?" 

Profimedia

Radnici obezbeđenja savladali su Aleksandera

Aleksander i Britni bili su prijatelji od detinjstva, a 2004. su se venčali u Las Vegasu. Međutim, brak je poništen samo 55 sati kasnije, piše People.

"Džejson Aleksander je priveden i uhapšen. Zahvaljujem se kancelari ji šerifa Okruga Ventura na brzoj reakciji. Radim na tome da Aleksandar bude optužen za ovo što je uradio", rekao je advokat Britni Spirs Metju Rozengart, koji je pevačici prošle godine pomogao da stekne samostalnost pred zakonom.

Pre ovog incidenta, Aleksander je podržavao Britni, naročito tokom njene kontroverzne bitke za ukidanje starateljstva, a prisustvovao je i skupovima #FreeBritney.

Britni je upoznala Sema Ašgarija na snimanju spota "Slumber Party" 2016. godine. Pevačica je prošle godine rekla pred sudom da je želela da se uda za njega i s njim dobije bebu, ali da joj to nije bilo dozvoljeno.

Nakon što joj je ukinuto starateljstvo, par se verio, a pre nekoliko nedelja objavili su da očekuju prinovu. Međutim, ubrzo su podelili vesti da je Britni izgubila trudnoću.

Pevačica je ranije bila u braku sa Kevinom Federlajnom, s kojim ima dvojicu sinova od 14 i 15 godina. 

Od pevačicine porodice, venčanju je prisustvovao samo njen brat, ali su među zvanicama bile brojne zvezde, među kojima Madona, Paris Hilton, Dru Barimor i Donatela Versače, koja je takođe i dizajnirala venčanicu za Britni.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin