Poznati

Britni Spirs objavila da je trudna

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

12/04/2022

-

09:26

Britni Spirs objavila da je trudna
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Pop zvezda Britni Spirs objavila je na svom Instagramu da ona i njen verenik Sem Ašgari čekaju bebu.

Pevačica je nakon gotovo 14 godina koje je provela pod starateljstvom oca pre nekoliko meseci na sudu dobila svoju samostalnost, a time i mogućnost da sama donosi važne životne odluke kao što su brak i potomstvo. 

"Očigledno je da neću toliko izlaziti sada, jer paparaci će želeti da zarade fotografišući me, kao što su nažalost već radili. Teško je, jer kad sam ranije bila trudna, imala sam perinatalnu depresiju i moram reći da je to apsolutno užasno. Žene tada nisu pričale o tome", napisala je pevačica, dodavši da će u ovoj trudnoći svakodnevno raditi jogu.

 

 

Nakon serije nervnih slomova, 2007. godine, Britni je proglašena opasnom po sebe i okolinu, a sud je njenom ocu Džejmiju, kao i specijalizovanoj firmi za staranje o neuračunljivim licima, prepustila starateljstvo nad životom pevačice. Takav aranžman obično se nametne ljudima koji više ne mogu da donose odluke za sebe, najčešće starim i bolesnim, ali je činjenica da je Britni i godinama nakon što je izgubila kontrolu nad svojim životom, nasavila da radi i privređuje, iako ništa od zarađenog novca nije mogla da troši prema svojoj volji.

 
Iako je godinama pokušavala da se oslobodi tog aranžmana, javnost je prvi put čula njenu stranu priče u julu ove godine, kada je pred sudom iznela niz optužbi na račun svog oca, tvrdeći da joj je starateljstvo uskratilo osnovna ljudska prava.

Ona je još tada nagovestila da bi sa tadašnjim partnerom, a sadašnjim verenikom želela da dobije dete, ali da je staratelji obavezuju da uzima pilule za kontracepciju.

Spirs i Ašgari verili su se u septembru prošle godine, nekoliko dana nakon ukidanja starateljstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

 

 

Vest o trudnoći naizgled je potvrdio i Ašgari na svom Instagram nalogu objavivši sliku lava i lavice sa mladunčetom, uz koju stoji: "Brak i deca su prirodan deo snažne veze ispunjene ljubavlju i poštovanjem. Očinstvo je nešto čemu sam se oduvek radovao i što ne uzimam olako. To je najvažniji posao koji ću ikada raditi".

Inače, Britni ima dvojicu sinova iz braka sa bivšim plesačem Kevinom Federlajnom - Šona Pristona i Džejdena Džejmsa.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin