Poznati

Verenik Britni Spirs Sem Ašgari igra u novom akcionom filmu uz Mela Gibsona

Komentari

Autor: Deadline

28/10/2021

-

22:04

Verenik Britni Spirs Sem Ašgari igra u novom akcionom filmu uz Mela Gibsona
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Sem Ašgari, verenik popularne pevačice Britni Spirs, dobio je ulogu u novom trileru pod nazivom "Hot Seat", gde će igrati uz Mela Gibsona i Kevina Dilona.

Semov predstavnik Brendon Koen potvrdio je za Deadline da će on "igrati mlađeg vodnika jedinice za specijalno naoružanje i taktiku".

Snimanje počinje uskoro u Los Anđelesu, a film prema pisanjima portala Deadline, prati bivšeg hakera (Mel Gibson) koji pokušava da iz zgrade pune zamki izbavi čoveka (Dilon) ispod čije je stolice podmetnuta bomba.

Iako nije poznato kakva će biti njegova uloga u filmu, Ašgari koji je inače lični trener, već je imao iskustva u akcionim scenama. On se ove godine već pojavio u filmu "Black Monday", a od septembra na društvenim mrežama deli snimke proba za scene borbi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

 

Ašgari je u maju rekao za magazin Variety da je njegov cilj da "postane zaokružen glumac".

"Želim da radim akcione filmove, ali da mogu da radim i drame. To je moja veština i želim da u njoj budem stoprocentno uspešan. Akcija je nešto što želim da radim - akcija, drama i trileri, to su žanrovi u koje želim da se oprobam. Ali ako možete da se bavite komedijom, možete bilo šta", smatra Ašgari.

Glumac iranskog porekla takođe je izjavio da želi da postane "prvi bliskoistočni glumac koji će igrati superheroja". 

"Marvel ili bilo ko drugi, mogu da me pozovu", rekao je on.

Komentari (0)

Magazin