Aktuelno iz kulture

"The Idol": Predstavljen prvi trejler nove HBO serije sa Vikendom i ćerkom Džonija Depa u glavnim ulogama

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

20/07/2022

-

10:23

"The Idol": Predstavljen prvi trejler nove HBO serije sa Vikendom i ćerkom Džonija Depa u glavnim ulogama
"The Idol": Predstavljen prvi trejler nove HBO serije sa Vikendom i ćerkom Džonija Depa u glavnim ulogama - Copyright Prinstscreen YouTube/ ONE Media

veličina teksta

Aa Aa

Popularni reper Vikend (The Weeknd), čije je pravo ime Abel Tesfaje, jedan je od kreatora nove HBO serije "The Idol" u kojoj igra jednu od glavnih uloga, zajedno sa Lili Rouz Dep.

Novi trejler objavljen proteklog vikenda pruža prvi uvid u "najljigaviju ljubavnu priču u Holivudu" čiji su glavni akteri pop zvezda u usponu (Dep) i guru samopomoći, kao i potencijalni lider kulta (Tesfaje).

Za Lili, koja je inače ćerka legendarnog glumca Džonija Depa i glumice i pevačice Vanese Paradi, ovo je prva uloga u seriji.

Još nije poznato kada će se serija naći na malim ekranima, ali se zna da je snimljeno sedam epizoda. 

Pored Dep i Tesfajea, u seriji igraju i stvarne pop zvezde Troj Sivan, kao i Dženi Kim iz ženske grupe Blackpink, uz glumce Rejčel Senot, Harija Nefa, Elizabet Berkli i druge.

Lili Rouz Dep imala je samo 15 godina kada je počela da se bavi manekenstvom, a ubrzo je postala zaštitno lice kompanije Chanel. 

Kao glumica je debitovala u filmu "Tusk" 2014. godine, a nakon toga ostvarila niz uspešnih uloga, uglavnom u ostvarenjima nezavisne produkcije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura