Aktuelno iz kulture

Još samo deset dana do jubilarnog Lovefesta: Vrnjačka Banja skoro rasprodata

Komentari

Autor: Promo

25/07/2022

-

11:34

Još samo deset dana do jubilarnog Lovefesta: Vrnjačka Banja skoro rasprodata
Još samo deset dana do jubilarnog Lovefesta: Vrnjačka Banja skoro rasprodata - Copyright Lovefest/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Do jubilarnog petnaestog izdanja Jelen Lovefesta ostalo je još samo 10 dana, a osim ulaznica rasprodati su gotovo i svi hoteli u Vrnjačkoj Banji. Od 4. do 6. avgusta u najpoznatiju banju Srbije stižu velika svetska imena među kojima su Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Folamour, Kolsch i više od 200 izvođača.

Cirkus stiže prvi put na Lovefest

Osim već dobro poznatog muzičkog programa, u okviru petnaestog izdanja festivala svoju zonu imaće i čuvena Cirkobalkana. Pod sloganom #ŽiviCirkus Cirkusfera i Lovefest predstaviće i približiti posetiocima sve odlike savremenog cirkusa kroz predstave, specijalne tačke i radionice.

Lovefest/Promo

 

Cirkusfera će specijalno za sve goste u Vrnjačkoj Banji 3. avgusta, dan pre zvaničnog početka festivala, održati predstavu pod nazivom "Haos kabare", a broj mesta je veoma ograničen. Osim toga tokom tri festivalska dana, publika Lovefesta imaće priliku da prisustvuje brojnim radionicama i tačkama savremenog cirkusa.

Kamp gotovo rasprodat

Jubilarno izdanje Lovefesta obeležilo je i veliko interesovanje za festivalski kamp, a budući da su mesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat. Više informacija o kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica možete naći na sajtu www.lovefest.rs.

Akcija 3+1 aktuelna još 48 sati

Akcija u okviru koje je za tri kupljene ulaznice četvrta besplatna biće dostupna još samo 48 sati, odnosno do 27. jula u ponoć. Ulaznice je moguće kupiti na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa.

Program na čak pet muzičkih bina

Da podsetimo, ove godine na već dobro poznatoj lokaciji u parku pored izvora Jezero, izvođači će nastupati na čak pet muzičkih bina. Osim velikih svetskih imena, dolaze nam i regionalni sastavi. Čuveni zagrebački rok bend Hladno pivo otvoriće petnaesto izdanje festivala. Iste večeri na Live binu stižu i Kanda, Kodža i Nebojša. Kultni sastav Beogradski sindikat po prvi put dolazi na Lovefest u Vrnjačku Banju.

Beefeater Live bina ugostiće ovaj legendardni sastav drugog festivalskog dana u petak 5. avgusta, a iste večeri nastupiće i omiljeni dvojac Lovefest publike Prti Bee Gee. Sada već internacionalno poznata muzička zvezda, Senidah ovog leta zatvara jubilarno festivalsko izdanje.

Komentari (0)

Kultura