Aktuelno iz kulture

Najgledaniji video na Jutjubu dobija novi život: Uskoro stiže "Baby Shark" film

Komentari

Autor: Collider

09/08/2022

-

15:21

Najgledaniji video na Jutjubu dobija novi život: Uskoro stiže "Baby Shark" film
Najgledaniji video na Jutjubu dobija novi život: Uskoro stiže "Baby Shark" film - Copyright Prinstcreen YouTube/Pinkfong Baby Shark - Kids' Songs & Stories

veličina teksta

Aa Aa

Pesma "Baby Shark", koja sa više od 11 milijardi pregleda predstavlja najgledaniji video na društvenoj mreži YouTube, inspirisala je i novi animirani film radnog naziva "Baby Shark's Big Movie".

Kompanija Pinkfong koja stoji iza ove planetarno popularne pesme saopštila je da je premijera planirana za leto 2023. godine.

Koprodukcija Nickelodeon Animation i Pinkfong kompanije pratiće priču o Bebi Ajkuli i njenoj porodici - Tati i Mami Ajkulama - koji dolaze da žive u velikom gradu Čomp Sitiju.

Beba Ajkula zbog toga mora da ostavi svet koji voli, pa čak i svog najboljeg druga Vilijama.

Međutim, to nije njegov jedini problem - on mora da se suprotstavi zloj morskoj zvezdi Strajani, koja želi da ukrade njegov muzički dar i zagospodari podvodnom muzičkom scenom.

Film režira Emijem nagrađeni reditelj Alan Forman, piše Collider.

Kompanija Pinkfong objavila je pesmu "Baby Shark" na YouTube mreži u novembru 2015. godine, a za vrlo kratko vreme, ona je "osvojila svet".

"Baby Shark" je takođe veoma popularan na drugim društvenim mrežama, kao što je TikTok, gde se deca, tinejdžeri i odrasli snimaju kako plešu uz ovu pesmu.

Inspirisala je i animiranu seriju "Baby Shark’s Big Show" na Nickelodeon kanalima, koja je dobila Emi nagradu, a nedavno je potvrđeno snimanje i druge sezone.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura